Aanmelden




Laden…

Even geduld...

84110-M03-Team Vorming voor bestuurders met een rol als evaluator (teamgericht).

Doelstellingen:

Je verwerft inzicht in de rol van het schoolbestuur als eerste evaluator van de directeur en als tweede evaluator van andere personeelsleden. Je verdiept je in de voorbereiding van functioneringsgesprekken en evaluatiegesprekken en wisselt ervaringen met collega-bestuurders uit.

Doelgroep:

Besturen van scholen, scholengemeenschappen, internaten en centra voor volwassenenonderwijs van het katholiek onderwijs in Vlaanderen.

Aanbieder: Dienst nascholing en internationalisering van het VSKO (DNI) i.s.m. VIMKO
Inhoud:

Met betrekking tot vooraf geïnventariseerde vragen en/of knelpunten en wordt de theorie uiteengezet aan de hand van praktijkvoorbeelden en modellen uiteengezet.

Daarnaast komt de concretisering in het eigen bestuur aan de bod: bestuurders wisselen ervaringen uit i.v.m. de concrete stappen die al gezet worden.

Die eigen ervaringen worden met getuigenissen en ervaringen vanuit verschillende invalshoeken (vakbond, het college van beroep).

Strategie en methode:

Er is toelichting bij vooraf geïnventariseerde vragen of knelpunten en bij ervaringen vanuit het College van Beroep. Daarbij is er ruimte voor woord en wederwoord. Bestuurders leren verder uit het uitwisselen van ervaringen met elkaar.

Bijkomende info:

Hier kun je de brochure met het vormingsaanbod voor besturen downloaden.


Deze module is Teamgericht. Je kan dus niet individueel inschrijven maar enkel als team.
Sessies: 1 sessie(s)
Kwalificatie:

Dit is een herneming van het project Functioneringsgesprek en evaluatiegesprek in de praktijk, op maat afgestemd van het aanvragende bestuur.

Voorwaarde:

Het bestuur betaalt geen bijdrage voor deze vorming, maar er wordt wel verwacht dat alle bestuurders – in de mate van het mogelijke – deelnemen.


Voor dit initiatief mogen maximum 30 deelnemer(s) per school, scholengemeenschap, instelling, bestuur of organisatie ingeschreven worden.
Voor dit initiatief kan je tot 14 dagen op voorhand in- en uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Deze module is teamgericht. De bijdrage is per team.
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Op afspraak
(Kaart)
  • Reeks 1: (6 vrije plaatsen)
    Datum en Sessies nog niet gekend.
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.