Aanmelden




Laden…

Even geduld...

3/12/10-Module 02 Reflectiemoment, intervisie en aftoetsing van de resultaten van de schrijfsessies voor het leerplan “Dier en landbouwtechnische wetenschappen” n.a.v. de implementatie van het leerplan “Dier en landbouwtechnische wetenschappen” (3de graad tso)

Doelstellingen:

Reflectie over lesmateriaal voor het leerplan “Dier en landbouwtechnische wetenschappen”. Nieuw ontwikkeld materiaal uitwisselen en aftoetsen voor implementatie in de verschillende schoolse situaties, kennis verwerven (van de pedagogisch-didactische visie) van het leerplan “Dier en landbouwtechnische wetenschappen” en de geïntegreerde visie toepassen.

Aanbieder: Vlaams Verbond van het katholiek secundair onderwijs (VVKSO) i.s.m. Dienst Nascholing en Internationalisering (DNI) van het VSKO
Inhoud:

Samen met de deelnemers wordt tijdens de sessies gereflecteerd over het tijdens de schrijfsessies in schooljaar 2012-2013 ontwikkelde lesmateriaal voor het leerplan “Dier en landbouwtechnische wetenschappen”. De deelnemers worden gesensibiliseerd om nieuw materiaal uit te wisselen en te gebruiken, kennis te verwerven (van de pedagogisch-didactische visie) van het nieuwe leerplan en het nieuw ontwikkeld lesmateriaal samen kritisch te bekijken vanuit de verschillende schoolse situaties in relatie tot de visie van het leerplan.

Bijkomende info:

De modaliteiten voor deelname aan dit initiatief kunt u nalezen op www.nascholing.be onder de rubriek ‘info’ of rechtstreeks via deze link.

Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van het VSKO.

Sessies: 2 sessie(s)
Kwalificatie:

Opvolging en actualisering “Implementatie van het leerplan Dier en landbouwtechnische wetenschappen” (3de graad tso)

Voorwaarde:

Deze module staat open voor personeelsleden uit een team dat inschreef voor module 1


Voor dit initiatief mogen maximum 2 deelnemer(s) per school, scholengemeenschap, instelling, bestuur of organisatie ingeschreven worden.
Voor dit initiatief kan je tot en met donderdag 8 november 2012 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Lesgever: Bosteels Sabine
Aerts Ils
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Interdiocesaan Centrum (Guimardstraat) (Inschrijven afgesloten)
Guimardstraat 1
1040 Brussel (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 15 november 2012 van 14:00 tot 17:00
    • woensdag 13 maart 2013 van 14:00 tot 17:00 (Afgelast)
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.