Aanmelden




Laden…

Even geduld...

Saskia Van Uffelen

Mensen zijn moe: de economie zit niet mee, we moeten langer werken en met alsmaar minder middelen. Diegenen die ambitieus zijn onder ons verwachten nog promotie naar boven toe terwijl dat in vlakke organisaties minder voorkomt. En de jongeren zijn slim, snel en sluw en bovendien de enigen die echt geboren zijn in een digitale wereld. Genoeg redenen om een burn out te krijgen en toch... Saskia Van Uffelen legt uit hoe IEDEREEN BAAS! kan zijn van zichzelf en hoe stress, komende uit de diversiteit van generaties, kan omgezet worden in een positief en krachtig gebeuren.

Saskia Van Uffelen was CEO van Bull, en staat momenteel aan het hoofd van Ericsson Benelux. In 2011 werd ze uitgeroepen tot ‘ICT woman of the year’. In al haar functies heeft ze altijd succesvol kunnen werken door een speciale aandacht voor het meest belangrijke aspect van een organisatie: de mens.

Het jaarlijks congres gaat door op 18, 19 en 20 november 2015 in Blankenberge. Zoals steeds werken we met een 2-daagse verdiepende workshop en een plenaire 3e dag. 

Klik op 'Schrijf nu in' in het menu links. De keuze voor de workshop (dag 1 & 2 kan u maken in stap 3 van de inschrijvingsprocedure. Je kan inschrijven voor de 2daagse en/of de plenaire 3de dag. Deze keuze geef je ook aan tijdens de inschrijvingsprocedure.