Aanmelden
Laden…

Even geduld...
  1. Verzoeken i.v.m. voeding (allergieën, intoleranties, vegetarisch, …) meldt u per mail voor 13 april 2016 aan karolien.evenepoel@katholiekonderwijs.vlaanderen met als mailonderwerp ‘voeding colloquium BuSO’
  2. Er is weinig parkeergelegenheid. Dus gelieve zoveel als mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te komen. Neem in Oostende de kusttram richting De Panne en stap af aan de halte ‘Ravelingen’, vlak voor het gebouw.
  3. Wanneer het maximum aantal deelnemers voor een keuzewerkgroep is bereikt, wordt dat aangeduid met ‘VOLZET’. Gelieve dan een andere keuze te maken.
  4. Inschrijven gebeurt met de schoolcode. Ook wijzigingen.
  5. Wie vanaf dinsdag wenst te komen, kan een extra overnachting boeken aan een meerprijs van 52,00 euro. Wie op dinsdagavond wil eten in Vayamundo, kan dat voor een extra meerprijs van 20,50 euro (= buffet, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, frisdrank, wijn of bier inbegrepen).
  6. Men schrijft in voor het volledige colloquium. Inschrijven en annuleren kan tot 7 dagen voor aanvang, dus tot woensdag 13 april 2016. Indien men, om welke reden dan ook, annuleert na 13/4/2016 betaalt men het volledige inschrijvingsbedrag. Indien met annuleert voor 13/4/2016, dan wordt een administratieve kost van 50,00 euro aangerekend. 

Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

De modaliteiten voor deelname aan dit initiatief kunt u nalezen op www.nascholing.be onder de rubriek ‘info’ of rechtstreeks via deze link