Aanmelden




Laden…

Even geduld...

De school ten dienste van een diverse en snel veranderende maatschappij?!

 groepswerk.jpg

Tijdens deze achtste middenkaderconferentie willen we ons focussen op de diverse en snel veranderende maatschappij en de mogelijke gevolgen hiervan voor onze scholen/ons onderwijs.

Trendwatcher Herman Konings mag de spits afbijten en neemt ons mee in een verhaal over trendverschuivingen en toekomstverwachtingen.

Voor de namiddag-keynote geeft Cindy Hermans ons een inkijk in hoe VDAB werkzoekenden (generatie X en Y) probeert future proof op te leiden, waar zij accenten leggen, wat zij in vacatures zien.

De tweede dag is gevuld met 2 themasessies naar keuze waarbij men steeds concreter ingaat op verschillende thematieken eigen aan onze sterk veranderende maatschappij.

Het middenkader krijgt tijdens deze conferentie zeker heel wat materiaal en ideeën aangereikt om er nadien met collega’s in de eigen school mee aan de slag te gaan.

Ook willen we naast de lezingen en themasessies een forum bieden om te netwerken …. en het middenkader - gezien zijn ongebreidelde inzet, zijn geduld, zijn engagement - ook wat verwennen!!!