Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Locatie:

Floreal Blankenberge
K. Albert-I-laan 59
8370 Blankenberge  

 

U kan inschrijven tot en met 8 februari 2018.   

 

Prijs: 425 euro.

 

De modaliteiten voor deelname aan dit initiatief kunt u nalezen op www.nascholing.be onder de rubriek ‘info’ of rechtstreeks via deze link.

 

Slaapkamertype:

Om zoveel mogelijk directeurs de kans te geven om deel te nemen aan de directiedriedaagse, durven we vragen om in de mate van het mogelijke één / twee kamergenoten te zoeken. Graag ook even afchecken bij de ander(en). Indien je door omstandigheden toch een kamer alleen verkiest, kan je deze optie nog wel aanduiden.

Je kan kiezen voor:

  • een appartement met twee gescheiden ruimtes (gescheiden slaapplaatsen maar geen aparte badkamer) (één kamergenoot opgeven)
  • een appartement met drie gescheiden ruimtes (gescheiden slaapplaatsen maar geen aparte badkamer) (twee kamergenoten opgeven)
  • met twee op een kamer met een dubbelbed (kamergenoot opgeven)
  • alleen op een kamer 

 

Samenzang viering:

Voor de gebedsviering op donderdagavond willen we graag een groepje bijeenbrengen dat de samenzang kan ondersteunen. Wil je hieraan meewerken? Schrijf hiervoor dan in en we houden je verder op de hoogte. We voorzien een oefenmoment op de driedaagse zelf op woensdagavond om 21 uur en op donderdagnamiddag om 15.15 uur.

 

DIRECTIECONGRES SCHOOLJAAR 2018-2019: 20, 21 en 22 maart 2019.