Aanmelden
Laden…

Even geduld...

De Dienst Identiteit van het vicariaat Onderwijs van het aartsbisdom Mechelen-Brussel nodigt u graag uit op de vijfde ‘Impulsdag Pastoraal op School Basisonderwijs’ op donderdag 14 sepember 2017 in UC Leuven-Limburg, campus Hertogstraat 178 in 3001 Heverlee.

Directeurs, leerkrachten en pastorale medewerkers uit het gewoon en het buitengewoon basisonderwijs zijn van harte welkom.

De impulsdag wil een inspiratiedag zijn voor alle geïnteresseerde en enthousiaste onderwijsmensen, een dag van ontmoeting en bemoediging.

Het wordt zonder twijfel ook een leerrijke dag. Na een kort plenair gedeelte kan elke deelnemer twee werkwinkels volgen.

In het aanbod vindt u een ruime keuze aan werkwinkels waarvan enkele specifiek voor het kleuteronderwijs en één voor het buitengewoon onderwijs.

Opgelet! Zowel het totaal aantal inschrijvingen voor de dag als het aantal deelnemers per werkwinkel is beperkt.

Wie snel inschrijft, maakt uiteraard de meeste kans om zijn/haar twee werkwinkels naar keuze te kunnen volgen. Van zodra het maximum aantal deelnemers voor de impulsdag is ingeschreven, worden de inschrijvingen afgesloten. Zorg dat u er bij bent en schrijf zo vlug mogelijk in. Het wordt zeker de moeite. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen begroeten op 14 september in Heverlee!

 

Namens de stuurgroep Pastoraal op School Basisonderwijs

Vera Vastesaeger, coördinator Pastoraal op School Basisonderwijs

Jürgen Mettepenningen, Bisschoppelijk afgevaardigde voor het onderwijs Aartsbisdom Mechelen-Brussel