Aanmelden




Laden…

Even geduld...

LSZ10-4S Netwerk vervolgcoaches OKAN

Doelstellingen:
  1. De vervolgschoolcoaches kunnen noden benoemen en ervaringen, tips uitwisselen om leraren in de vervolgschool en ex-OKAN-leerlingen gericht te kunnen ondersteunen.
  2. De deelnemers kunnen de informatie en strategieën m.b.t. taken van de coach, educatief materiaal, snuffel/doe-dagen, vervolgdossier, taalgericht vakonderwijs toepassen in hun coachingsopdracht.
  3. De deelnemers kunnen leraren gericht coachen tijdens hun ondersteu-ningsopdracht.
Doelgroep:

Vervolgschoolcoaches OKAN

Aanbieder: Regio Limburg - Pedagogische Begeleiding
Inhoud:

Tijdens drie netwerksessies word je ondersteund in je job als vervolg-schoolcoach. De sessies worden opgebouwd vanuit jouw vragen en noden.
De eerste sessie vindt plaats in het Educatief Centrum van het Provinciehuis. Na een korte kennismakingsronde wissel je ervaringen en tips uit met de andere coaches. Daarnaast krijg je de nodige informatie mee over je takenpakket en tips om je coachingsvaardigheden aan te scherpen. We bespreken ook hoe je een voet binnenkrijgt in de vervolgscholen en welke strategieën zoals taalgericht vakonderwijs, je leraren kunt bijbrengen. Tot slot ontdek je geschikt educatief materiaal waarmee je de leerlingen en leraren kunt ondersteunen.

Bij de tweede bijeenkomst gaan we dieper in op de snuffel-/doedagen. In de derde sessie ligt de focus op het opmaken van het vervolgdossier. Daarnaast is er tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Strategie en methode:

Het aanbod is deels vraaggestuurd.

Kwalificatie:

okan2.PNG

Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 18 september 2017 uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Lesgever: Beckers Bregje
Gerits Heidi
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
011 26 44 00 - secretariaat.lim@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data: Voor dit initiatief zijn nog geen lesplaatsen bekend. Je kan dus nog niet inschrijven.
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.