Aanmelden




Laden…

Even geduld...

Onze samenleving verandert. Vooruitgang en keuzemogelijkheden zijn de drijvende motor. We willen alles hebben en dragen verantwoordelijkheid voor onze eigen beslissingen alsook de gevolgen ervan. Maar, zijn we dan niet al te vaak bezig onszelf iets wijs te maken? Persoonlijk leiderschap wordt meer dan ooit een uitdaging. Het gaat over zelfkennis en zelfbewustzijn. Mensen die bewust keuzes maken blijken op termijn fysiek en mentaal gezonder, succesvoller en gelukkiger.

In deze keynote belichten we persoonlijk leiderschap vanuit het standpunt van de leidinggevende. We maken een batterij op die je kan helpen energieverlies bij medewerkers te detecteren. Daarnaast bekijken we ook concrete interventies die je kan doen om energieverlies te voorkomen binnen alle niveaus van preventie.

De Wereld gezondheidsorganisatie (WHO – World Health Organisation) voorspelt dat tegen 2030, ongelukkigheid de meest invaliderende aandoening zal zijn. Niet als het van ons afhangt!

Erik Franck.png

Erik Franck (°1974) is psycholoog, erkend gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is Professor Psychologie aan de Universiteit Antwerpen binnen de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en geeft trainingen rondom welbevinden, leiderschap, talent en passie in samenwerking met Better Minds at Work en Tapascity.

Prof. Erik Franck werkte ook mee aan het boek ‘Burn-out in de zorg’ waarin heel wat linken te vinden zijn met onderwijs.

Zorgnet.png