Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Bereikbaarheid Vormingscentrum Guislain 05/02/2019

Het Vormingscentrum Guislain is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Openbaar vervoer:

Neem de trein tot het staion Gent Sint-Pieters en neem vervolgens op perron 2, buiten het gebouw, tram 1 (richting Wondelgem Industrieweg). Je bent met de tram 24 minuten onderweg (14 haltes). Deze tram stopt aan de ingang van het museum Dr. Guislain.

Met de auto:

Je kan rijden tot Jozef Guislainstraat 43, 9000 Gent en rechts naast de ingang van het Museum Dr. Guislain rij je over de spoorweg (tramspoor) en neem de eerste inrit op je linkerkant. Er is een ruime parking.

Bereikbaarheid Odisee campus Brussel 21/02/2019

Odisee Campus Brussel is gemakkelijk te bereiken te voet of met de fiets, met het openbaar vervoer, of met de auto.

Met het openbaar vervoer

Campus Brussel - Stormstraat 2, bevindt zich vlak bij Brussel-Centraal en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je exacte reisweg kun je opzoeken via de websites van de NMBSDe Lijn en MIVB. Hier is ook een handige tool die je helpt om Campus Brussel te bereiken met het openbaar vervoer.

Om vanuit Brussel-Centraal tot aan Campus Brussel te geraken, volg je vanuit de grote hal van het station de Keizerinnenlaan. Deze brede straat kenmerkt zich door de vele taxi's die er dicht bij het station staan. De vierde straat links is de Stormstraat. Voor je deze straat inslaat, zie je aan je rechter kant de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. 

Met de auto?

Parkeren kan in een van de openbare parkings in de buurt. Je vindt een overzicht van de parkings op de website van Stad Brussel.