Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Beste collega

Graag nodigen we je uit op 5 februari 2019 te Gent of op 21 februari 2019 te Brussel om het ‘congres Warm Water III’ bij te wonen.

Dit jaar staan de 9 processen* van de inspectie 2.0 centraal in ons programma. We willen de mogelijkheid geven om deze processen te bespreken aan de hand van de eigen ervaringen en we vestigen de aandacht op de ‘nieuwe’ manier van inspecteren. De inspecteurs kijken vooral naar de PDCA (plan-do-check-act met bijzondere aandacht voor borging) en ze hanteren hiervoor 4 ontwikkelingsschalen. Tijdens de workshops zal er ook op dezelfde manier naar deze processen worden gekeken om een goede voorbereiding van de doorlichting te kunnen maken.

We streven ernaar om alle lokale en coördinerende (centrale) preventieadviseurs samen te brengen om op een aangename manier te netwerken en kennis uit te wisselen.

(*) Proces 1 : Elektriciteit; proces 2 : Gebouwen en onderhoud; proces 3 :Noodplanning; proces 4:Ongevallen en hulpverlening; proces 5: Onthaal, aankoop en controle arbeidsmiddelen; proces 6: Producten met gevaarlijke eigenschappen; proces 7: Valgevaar en toegankelijkheid; proces 8: Verwarming; proces 9 : Voedselveiligheid

Op 5 februari 2019 te Gent

Vormingscentrum Guislain vzw, Broeders van Liefde
Jozef Guislainstraat 43, 9000 Gent

Op 21 februari 2019 te Brussel

Odisee campus Brussel
Warmoesberg 26, 1000 Brussel

Inschrijven kan tot 7 dagen voor de aanvangsdatum van het congres. Schrijf hier in.

Meer info hilde.decaesstecker@katholiekonderwijs.vlaanderen Tel 02 507 07 66

Prijs:

75,00 euro per persoon

Maaltijd:

Tijdens de middag voorzien wij een broodjeslunch.
Het congres wordt afgesloten met een walkingdinner. Deze maaltijden en alle catering is inbegrepen in de prijs.

NetPrev.png KOV WWIII.png Welzijn op school.jpg