Aanmelden
Laden…

Even geduld...
Afbeelding themadag XII.jpg                                                         

Twaalfde themadag leidinggevenden

 

"Hoe meerwaarde creëren met duurzaam HR in onderwijs?
Groeien in engagement, reflectie en dialoog." 

 

Vrijdag 23 november 2018
– Karel de Grote Hogeschool Campus Zuid te Antwerpen

 

   

Hoe meerwaarde creëren met duurzaam HR in onderwijs?

Groeien in engagement, reflectie en dialoog

Leidinggeven en kwaliteitsontwikkeling zijn verbonden met een duurzaam HR. Het opzet van deze twaalfde themadag is op zoek te gaan naar de meerwaarde van duurzaam HR in onderwijs. Engagement, reflectie en dialoog vormen hierbij de rode draad.

Praten over de meerwaarde van duurzaam HR is gemakkelijker dan het toe te passen. De sprekers brengen samen met hun theoretische achtergrond en kaders, reflecties en handvaten op basis van hun brede praktijkervaring. Ook u, als deelnemer, wordt uitgenodigd om effectief te reflecteren en in dialoog te gaan over hoe we meerwaarde creëren met duurzaam HR in onderwijs.

De plenaire bijdragen worden aangeboden door Prof. dr. Peggy De Prins, professor aan de Antwerp Management School en Hilde Haems, Chief HR Officer bij SD Worx. Daarnaast is er een keuze uit reflectieve themasessies en dialoogtafels.

Voor wie? Directieleden, stafmedewerkers, coördinatoren, leidinggevenden, leden van de raad van bestuur, beleidsmakers, …

Deelnameprijs? 95 euro (inclusief de publicatie)

Meer info?
Raadpleeg onze digitale flyer.

Heb je nog vragen?
Contacteer ons via kris.vanspeybroeck@katholiekonderwijs.vlaanderen.

Inschrijvingsmodaliteiten?
Inschrijven voor de themadag kan tot 16 november 2018. Kosteloos uitschrijven kan via marina.begyn@katholiekonderwijs.vlaanderen tot 11 november. Daarna betaal je het volledige bedrag. Kosteloos vervangen door een collega kan marina.begyn@katholiekonderwijs.vlaanderen tot 20 november.