Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Programma

08.45             Onthaal

09.30             Verwelkoming en inleiding (Veerle Hendrickx – Karel de Grote Hogeschool)

09.45              Dialoog als motor van een duurzaam HR-beleid (Peggy De Prins – Antwerp Management School)
Een duurzaam HR-beleid ambieert een dubbele win: zowel de werknemers als de organisatie moeten elkaar er door kunnen versterken. Dialoog is hierin cruciaal. Dialoog vormt de motor achter gedeeld leiderschap, ook binnen onderwijs. Meer dan vroeger ligt het HR-heft in handen van zowel de individuele werknemer als de werkgever. Beiden zijn meer dan ooit samen aan zet.

11.15              Pauze

11.45              Dialoogtafels (Kerngroep Kwaliteit, leidinggeven en HR
Het is niet alleen belangrijk om te spreken over dialoog als motor voor een duurzaam HR. Vanuit stellingen uitgewerkt in de plenaire lezing krijgen de deelnemers de kans tot uitwisseling, dialoog en verdieping. De dialoogtafels worden georganiseerd in kleine groepen en begeleid door leden van de Kerngroep Kwaliteit, leidinggeven en HR.

12.45              Middaglunch

14.00              Workshops

15.15              Kunnen en durven we binnen HR piloteren? Uitproberen en slim falen? (Hilde Haems - Chief HR Officer bij SD Worx)
Duurzaamheid bieden in een wereld waarin verandering een constante is, is op zijn minst een uitdaging voor HR- teams en professionals die leidinggeven. Ruimte geven aan talent dat zich bekwaam en betrokken voelt op de doelen van de organisatie kan niet langer op de traditionele wijze. Het creëren van leercontexten en het vormen van communities faciliteren engagement. Kunnen en durven we binnen HR piloteren? Uitproberen en slim falen? Dit alles om meerwaarde te creëren.

 16.00              Afronding en afhalen van het boek ‘Sociale dialoog: kans of kwelling’