Aanmelden




Laden…

Even geduld...
  • Wanneer? 9 mei 2019
  • WaarSportinGenk park, Emiel Van Dorenlaan 144, 3600 Genk
  • Prijs: € 60,00 (in deze prijs zit de deelname aan drie sessies, een broodje tijdens de lunch alsook een sportief aandenken) - Directies betalen € 20,00 (in deze prijs zit de voormiddagsessie, lunch en een sportief aandenken inbegrepen - we nodigen directies uit de hele dag deel te nemen en er samen met de leerkrachten een leuke dag van te maken!)
    Gelieve steeds het juiste facturatieadres (school/gemeente) te noteren. Hoe? Wanneer je een inschrijving maakt, bestaat de voorlaatste stap steeds uit het controleren van jouw facturatiegegevens. Je kunt in deze stap onderaan op de knop 'Gegevens wijzigen' klikken. Achteraf kan je deze gegevens steeds aanpassen door na het aanmelden in het rechtermenu op het inschrijvingsoverzicht te klikken. Bij de betrokken nascholing, pas je dan de facturatiegegevens aan. 
    Gemeentescholen kunnen steeds het bestelbonnummer mailen naar kim.maesen@katholiekonderwijs.vlaanderen.
  • Inschrijven kan t.e.m. 30 april
  • Sportieve kledij aangepast aan de keuze van jouw sessie is gewenst!

Evaluatie

We zullen elke sessie evalueren aan de hand van QR-codes die we zullen ophangen in de zalen. Hiervoor heb je een QR Code Reader nodig, gratis te downloaden in de Play Store, op je smartphone. Je iPhone camera herkent deze meestal automatisch.

Handfluit

Zoals elk jaar ontvangen alle deelnemers een leuk aandenken aan deze sportieve dag. Dit jaar hebben we gekozen voor een handfluit. Met deze handfluit is het vanaf nu mogelijk om te fluiten met de hand. Geen onhygiënische toestanden meer. De knijpfluit zit in een sterke vinyl ballon. Een keer knijpen en de knijpfluit gaat. Tegen afgifte van jouw naambadge, die je ontvangt bij aankomst, ontvang je op het einde van de dag dit leuke gadget.

Wil je deze knijpfluit ook voor je collega? Dat kan! Je kan deze ter plaatse kopen voor € 10,00 zo lang de voorraad strekt.  

Knijpfluit.JPG