Aanmelden




Laden…

Even geduld...

Plaats: Vayamundo Zeedijk 290-330, 8400 Oostende

 

Prijs: 285 euro (all-in, behalve de drank in de bar)

 

Logement: Het logement is single. We beschikken ook over enkele appartementen met aparte slaapkamers. Indien je met een collega een dergelijk appartement wenst te delen, krijg je een korting van 10 euro per persoon. Beantwoord hiervoor de vraag bij de online inschrijving en voeg bij keuze voor een appartement de naam van de collega toe.

 

Hoe inschrijven ?

Via de knop "schrijf nu in" in het keuzemenu links. Meld je aan met je persoonlijke inloggegevens. In principe kan je je nu inschrijven. Mocht dit niet lukken, vraag dan aan je directeur of nascholingsverantwoordelijke om je in te schrijven.

Tijdens de inschrijfprocedure zal gevraagd worden naar je keuze van themasessies en of je een appartement wenst te delen (en met wie). Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer en de school een inschrijvingsbevestiging met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kan je je keuze voor themasessies aanpassen en de online evaluatie invullen achteraf. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar nascholing.mb@katholiekonderwijs.vlaanderen

 

 Betaling gebeurt na ontvangst van de factuur.