Aanmelden




Laden…

Even geduld...

ALo-08 Kickboksen: Een leuke conditietraining op school

Doelgroep:

Leraren secundair onderwijs: de drie graden.

Aanbieder: Regio Antwerpen - Begeleiding
Inhoud:

Kickboksen is helemaal in, zowel bij meisjes als bij jongens. Wil je eens met een andere vorm van contact- en verdedigingsvormen uit de hoek komen, dan zal je zo goed als zeker scoren als je de bokshandschoenen aanbindt. Met een combinatie van conditionele oefeningen en kickboks-technieken kan je voor echte succes-lessen zorgen. Er komt geen agressie aan te pas.
Tijdens de workshop kickboksen komen kickboks-technieken, die heel wat coördinatie vergen,  in combinatie met conditie en ‘core stability’ aan bod, dit alles in de vorm van een intervaltraining. Deze workshop  biedt je een bruikbaar lessenpakket, waarmee je voor een reeks uitdagende en vermoeiende lessen kan zorgen.

Bijkomende info:

Lesgever: Bart Vissers - leraar LO in Rozenberg Mol

De pedagogische begeleiding Regio Antwerpen ondersteunt scholen vanuit haar decretale opdracht.

Daarnaast zetten we in op de wisselwerking tussen nascholing en begeleiding. Concreet wil dit ook zeggen dat we werken met een korps van begeleiders-nascholers die meestal als begeleider maar soms ook als nascholer handelen. Zowel als expliciet onderdeel van begeleidingstrajecten als op basis van suggesties vanuit schoolcontacten bieden we betalende nascholingsactiviteiten aan.

Inschrijven

Inschrijven op initiatieven kan via www.nascholing.be/Antwerpen.

Bij de beschrijving van elk initiatief vindt u de bijdrage in de kosten.

Uitschrijven en annuleren

  • Tot de uiterste uitschrijfdatum (te lezen bij de beschrijving van het initiatief) kunt u zonder kosten uitschrijven via www.nascholing.be/Antwerpen. Daarna betaalt u, behalve bij overmacht, het volledige bedrag per inschrijving. De reeds gemaakte kosten door de organisator worden steeds aangerekend.
  • Voor individugerichte initiatieven heeft de vzw Katholiek Onderwijs Vlaanderen - Nascholing regio Antwerpen het recht om de nascholing te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of bij overmacht. U wordt van een annulatie via mail verwittigd ten laatste 1 week voor de aanvang van een nascholingsinitiatief.
Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:

Je hebt niets bijzonders nodig. Heb je thuis bokshandschoenen, dan mag je die meebrengen.


Voor dit initiatief kan je tot en met donderdag 13 december 2018 inschrijven en tot en met vrijdag 30 november 2018 uitschrijven.
Bijdrage: 35,00 Euro
Lesgever: Van Roey Anke
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
03 543 97 05 - begeleiding@dsko.be
Plaats en Data:
Sporthal KOSH (Inschrijven afgesloten)
Ieperstraat 5
2200 Herentals (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • vrijdag 14 december 2018 van 13:30 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.