Aanmelden




Laden…

Even geduld...

LSB18.1 Netwerk breed evalueren geschiedenis (1)

Doelstellingen:

Je bepaalt samen met de andere leerkrachten de inhoud en richting van dit lerend netwerk. Op basis van de evaluatie van vorige sessies en nieuwe noden kan je in het netwerk inhoudelijke noden bespreken en pedagogisch-didactische expertise delen om te komen tot inspiratie, nieuwe inzichten, constructieve feedback en zo veel meer.

Doelgroep:

Leerkrachten geschiedenis uit alle graden, die bereid zijn om ideeën en ervaringen uit te wisselen over breed evalueren.

Aanbieder: Regio Limburg - Pedagogische Begeleiding
Inhoud:

In het schooljaar 2017-2018 werd met de sessies over breed evalueren in de geschiedenis het startschot gegeven voor een lerend netwerk op langere termijn. Als leerkracht geschiedenis zal je in het volgend schooljaar er thema’s inhoudelijk kunnen uitdiepen, inspiratie opdoen, ideeën en leservaringen uitwisselen, lesmateriaal samenstellen en delen.

Strategie en methode:

Tijdens de eerste sessie blikken we terug op de aandachtspunten uit vorige sessies en nemen we de tijd om elkaar beter te leren kennen, afspraken en verwachtingen te formuleren en noden te inventariseren. In de eerste en tweede sessie staan vervolgens de gekozen thema’s centraal. De pedagogisch begeleider zorgt eventueel voor ondersteuning door middel van weten-schappelijk (nieuwe) inzichten, activerende werkvormen en digitale tools. In deze sessies is er ruimte om ervaringen en materiaal te delen, inspiratie op te doen, feedback te krijgen en te geven, samen nieuw materiaal te ontwikkelen enzovoort.

Bijkomende info:
Like Lincka  

Blijf op de hoogte van alle nascholingen georganiseerd door de Pedagogische Begeleiding Regio Limburg i.s.m. Lincka:

 
Door in te schrijven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.
Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:

Deze nascholing vindt plaats op maandag 12 november en donderdag 17 januari telkens van 09.30-12.30 uur. Je dient voor elke sessie apart in te tekenen.


Voor dit initiatief kan je tot en met zondag 11 november 2018 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 3,00 Euro
Lesgever: De Rose Nadia
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
011 26 44 00 - secretariaat.lim@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Pedagogische Begeleidingsdienst Regio Limburg (Inschrijven afgesloten)
Tulpinstraat 75
3500 Hasselt (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • maandag 12 november 2018 van 09:30 tot 12:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.