Aanmelden




Laden…

Even geduld...

9/19/01 Mod11-online Aan de slag met de digitale tool LLinkid (individu)

Doelstellingen:

Aan het einde van de dag kunnen de deelnemers aan de slag met de digitale tool en hebben ze inzicht in de inhoudelijke mogelijkheden van de digitale tool. 

Doelgroep:
  • Individuele leraren, leden middenkader, vakcoördinatoren, directies eerste graad,  leraren, leden middenkader, vakcoördinatoren en directies tweede en derde graad.
Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Praktisch gebruik van de mogelijkheden in de digitale tool: de vakleerplannen, de gemeenschappelijke leerplannen en de jaarvorderingstool. We focussen hierbij vooral op individueel gebruik door leraars en gebruik binnen de vakgroepenwerking.

Strategie en methode:

Deze nascholing wordt online aangeboden en bestaat uit twee sessies van ongeveer 1 uur met een tussentijd van een week. Tijdens de eerste sessie maak je uitgebreid kennis met de mogelijkheden van de tool en geven we je enkele oefeningen om het thuis zelf te proberen. Dat proberen doe je individueel, op eigen tempo en op het moment dat voor jou best past in de tussenliggende week. Vragen of onduidelijkheden stuur je naar ons door. In de tweede sessie nemen we de tijd om antwoorden te formuleren. Dat zal deels samen zijn, maar kan waar nodig en zinvol ook individueel.

Bijkomende info:

We werken voor deze nascholing via het onlineplatform MS-Teams. Als je inschrijft, zal je uitgenodigd worden via het mailadres waarmee je inschreef. Je hebt zelf geen MS-Teams-account nodig en hoeft de app ook niet te installeren. Je kan ook deelnemen via een webversie. We bezorgen je enkele dagen voor elke sessie een mail met instructies om in te loggen. In de eerste sessie zal je vooral kijken en luisteren en eventueel tussenkomen via chat. Een webcam of microfoon heb je op dat moment niet echt nodig. Bij de tweede sessie kan dat wel handig zijn omdat we dan op jouw vragen willen ingaan.

Lesgevers:  Nele Goethals en Sharon Huyge

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:

Deze nascholing is enkel toegankelijk voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.


Voor dit initiatief kan je tot 3 dagen op voorhand in- en uitschrijven.
Bijdrage: 20,00 Euro
Lesgever: Goethals Nele
Huyge Sharon
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
online (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 3: (Voorbij)
    • donderdag 4 juni 2020 van 15:00 tot 16:00
    • donderdag 11 juni 2020 van 15:00 tot 16:00
  • Reeks 4: (Voorbij)
    • maandag 8 juni 2020 van 14:00 tot 15:00
    • maandag 15 juni 2020 van 14:00 tot 15:00
Wachtlijst
(Kaart)
  • Reeks 5:
    Datum en Sessies nog niet gekend.
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.