OK2 Keu, Hul, MeFa implementatie nieuwe leerplannen OK2 duaal Keukenmedewerker, Hulpkelner en Medewerker fastfood
Wegwijs worden in de nieuwe leerplannen Voeding en horeca OK2 duaal: Keukenmedewerker, Hulpkelner en Medewerker fastfood.
Doelstellingen:
- Je hebt een inzicht in de opbouw en samenhang van het leerplan binnen het studiegebied;
- je situeert het leerplan inhoudelijk aan de hand van de wegwijzers en de vormingscomponenten;
- je illustreert de krachtlijnen met behulp van voorbeelden van leerplandoelen;
- je ontleedt een leerplandoel aan de hand van de doelzin, afbakening en wenken.
- je begrijpt de leerplandoelen en kan per leerplandoel concrete lesdoelen formuleren;
- je verklaart de uitgangspunten van een opleidingsplan;
- je vult het startdocument aan met concrete lesdoelen en bespreekt dit met de mentor en leerling;
- je reflecteert over evaluatie en criteria.
Doelgroep:
vakleerkrachten Voeding en horeca in Leren en werken die aan de slag gaan met de nieuwe leerplannen voor de bovenvermelde opleidingen
Aanbieder:
Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:
- het vormingsconcept: wegwijzers en vormingscomponenten binnen voeding & horeca;
- opbouw van het leerplan: krachtlijnen en structuur;
- bespreking leerplandoelen;
- uitschrijven van lesdoelen;
- uitgangspunten opleidingsplan;
- invullen startdocument;
- evaluatie en criteria;
- verdere afspraken ter ondersteuning.
Strategie en methode:
Input met afwisselend mogelijkheid tot eigen inbreng, reflectie en intervisie.
Sessies:
1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot 1 dag op voorhand in- en uitschrijven.
Bijdrage:
0,00 Euro
Lesgever:
De Pue Wim
Contact:
Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Digitaal via TEAMS
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
(Kaart)
- Reeks
1:
(Voorbij)
- woensdag 29 september 2021
van
09:00
tot
11:00
- Reeks
2:
(Voorbij)
- dinsdag 12 oktober 2021
van
16:00
tot
18:00
- Reeks
3:
(Voorbij)
- woensdag 23 maart 2022
van
09:00
tot
12:00