Aanmelden
Laden…

Even geduld...
X

Hoe schrijf je in voor nascholingen?

Op www.nascholing.be vind je het volledige aanbod van nascholingen, studiedagen, colloquia, teamopleidingen en congressen van Katholiek Onderwijs Vlaanderen. Je kan zoeken in onze Vlaanderenbreed of regionaal aanbod via het menu links. Gebruik je liever een zoekterm, dan geef je deze in via ‘zoeken’ bovenaan.

Gevonden wat je zocht en wil je inschrijven?
Dan kan dat via de nascholingsverantwoordelijke of directie van je school. Enkel zij hebben momenteel rechten om jouw inschrijving mogelijk te maken.
Als bestuurder kun je zelf inschrijven door persoonlijk aan te melden en daarna het instellingsnummer van je bestuur te kiezen in plaats van ‘deelnemer’. 

Wil je bekijken welke opleidingen je reeds volgende, een evaluatie invullen van een gevolgde nascholing of een attest van deelname afdrukken, dan kan je aanmelden met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Registreer je via de link onder aanmelden. Wachtwoord vergeten? Vraag het hier opnieuw op.

Ben je nascholingsverantwoordelijke of directeur en wil je je leerkrachten inschrijven? Meld aan, ga naar de nascholing en schrijf je leerkracht(en) in.

Mocht er toch onverwacht een probleem opduiken, aarzel niet om ons te contacteren. We staan van 8.00 tot 17.00 telefonisch ter beschikking op 02 507 07 80 en zijn ook steeds bereikbaar via nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen

Bedankt voor jouw interesse in onze nascholingen.

X

Aanbod 2017-2018

Vanaf 1 mei 2017 staat hier het nieuwe aanbod voor het werkjaar 2017-2018 ter beschikking. Je kunt naar het werkjaar 2016-2017 (of een ander) door bovenaan rechts het juiste werkjaar te kiezen.

Het nascholingsaanbod 2017-2018 is samengesteld op basis van de prioriteiten uit het beleidsplan en het begeleidingsplan en thematisch opgebouwd:

  • (Gedeeld onderwijskundig) leiderschap
  • Identiteitsontwikkeling - Katholieke dialoogschool: een project voor de toekomst
  • Kwaliteitsontwikkeling in onze instellingen
  • Kansenrijk en zorgbreed onderwijs
  • Leerplanimplementatie
  • Loopbaanbegeleiding  

postkaart Lut.PNG  Logo Zill cirkel.png  2017_04_24_afbeelding 2.jpg  2017_04_24_afbeelding 3.jpg  Vesperanza.PNG

Je kunt het aanbod bekijken door te navigeren in de linkerbalk. Je kunt ook in het aanbod zoeken.

Bent u zeker dat u

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.