Aanmelden




Laden…

Even geduld...

PBRMCSO0DLP230465 De meerwaarde van kwaliteitsmedewerker(s) op school - so

Als school stippel je je eigen kwaliteitsbeleid uit. Dat is een taak van de directeur, maar zeker niet alleen van de directeur: het is een opdracht voor het hele team.
In deze sessie staan we stil bij de verschillende manieren waarop een kwaliteitsmedewerker of kwaliteitsteam een meerwaarde kan betekenen om met je hele team aan de interne kwaliteitsontwikkeling te werken. Je krijgt concrete aanknopingspunten voor het bepalen van de rollen en vaardigheden van een kwaliteitsteam of kwaliteitsmedewerker op jouw school. Want door het versterken van je kwaliteitsbeleid, versterk je ook de kwaliteit van je onderwijs.

Doelstellingen:

Op het einde van deze sessie...

  • heb je zicht op wat interne kwaliteitszorg op jouw school kan betekenen;
  • heb je zicht op verschillende manieren waarop een kwaliteitsmedewerker of kwaliteitsteam een meerwaarde kan betekenen;
  • heb je concrete aanknopingspunten voor het bepalen van de rollen en vaardigheden van een kwaliteitsteam of kwaliteitsmedewerker op jouw school.
Doelgroep:
  • Directeurs secundair onderwijs
Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Tijdens deze sessie staan we kort stil bij wat interne kwaliteitszorg voor jouw school betekent. We geven duiding bij verschillende manieren waarop het werken met een kwaliteitsmedewerker of kwaliteitsteam een meerwaarde kan betekenen. Je krijgt concrete aanknopingspunten voor het bepalen van de rollen en vaardigheden van een kwaliteitsteam of kwaliteitsmedewerker op jouw school.

Strategie en methode:

In deze online sessie vertrekken we vanuit je eigen visie op onderwijskwaliteit en wat interne kwaliteitszorg voor jouw school betekent. Doorheen de sessie krijg je zowel kapstokken voor het versterken van de kwaliteitsontwikkeling op jouw school als voor het werken met een kwaliteitsmedewerker of kwaliteitsteam. De sessie biedt ruimte om te reflecteren hoe dit een meerwaarde kan zijn voor jouw schoolwerking.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met woensdag 13 december 2023 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 5,00 Euro
Lesgever: Penninckx Maarten
Keunen Annick
Dewulf Anne
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Online sessie (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 14 december 2023 van 13:30 tot 15:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.