Aanmelden




Laden…

Even geduld...

Me[1].jpg

Inspirerend leiderschap (interactief)

Aansteken en aangestoken worden.

Inspireren en geïnspireerd worden 

In deze workshop ga je in interactie met jezelf en met de andere groepsleden op ontdekkingstocht om het contact met je eigen diepe bron van inspiratie en wijsheid te ontdekken of te herstellen.

“Wie ben ik, wat zijn mijn fundamentele waarden, waar sta ik echt voor?”.

En … hoe zet ik die energie om in haalbare en zinvolle actie binnen mijn (werk)context zoals die is.

Constante verandering en een teveel aan regels maken dat je op den duur niet meer weet welk kompas te vertrouwen. Je vergeet daarbij misschien dat je het meest betekenisvolle kompas diep in jezelf altijd bij de hand hebt.

We maken in deze workshop een tocht langs de U (Theory U) om terug te keren met de energie van de eigen wil.

Als theory U je onbekend is, ga dan vooral eerst eens op ontdekking bij Google.

Deelnemen aan deze workshop verwacht de bereidheid om echt met jezelf aan de slag te gaan. We gebruiken de actieve interactie in de groep als middel en als instrument.

Je bent bereid de groep te dienen en ze jou dienstig te laten zijn.

Ter voorbereiding wordt jou na inschrijving voor deze workshop nog een artikel en een korte voorbereidende opdracht toegezonden (max. 30’).

hierbij nog een korte voorstelling van de trainer:

Bart De Bleser is graduaat in de orthopedagogie.

Hij werkte als opvoeder, gezinsbegeleider, supervisor en coördinator in Bijzondere Jeugdzorg. Door zijn betrokkenheid bij de eerste fase van Integrale Jeugdhulp ontdekte hij echter een nieuw interesseveld: het begeleiden van lastige groepsprocessen.

Na opleidingen ervaringsleren, systeemdenken en themagecentreerde interactie besloot hij in 2007 om zelfstandig trainer, coach en procesbegeleider te worden.

 Doorheen de jaren zijn inspiratie en inspirerend leiderschap zijn professioneel spoor gaan vormen.

Hij werkt met individuele leidinggevenden, teams en ganse organisaties in kleine en grote social-profit organisaties, KMO’s, familiebedrijven en grote ondernemingen.

Zijn recentste project verwezenlijkte hij met Z-Inspiration, een programma voor Kanaal Z waarbij 10 CEO’s spreken over hun waarden als mens en als ondernemer. 

Website: www.bartdebleser.com