Aanmelden




Laden…

Even geduld...
  • Verzoeken i.v.m. voeding (allergieën, intoleranties, vegetarisch, …) meldt u per mail 10 januari voor 2017 aan karolien.evenepoel@katholiekonderwijs.vlaanderen met als mailonderwerp ‘voeding colloquium’
  • Er is weinig parkeergelegenheid. Dus gelieve zoveel als mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te komen. Neem in Oostende de kusttram richting De Panne en stap af aan de halte ‘Ravelingen’, vlak voor het gebouw.
  • Wanneer het maximum aantal deelnemers voor een keuzewerkgroep is bereikt, wordt dat aangeduid met ‘VOLZET’. Gelieve dan een andere keuze te maken.
  • Inschrijven gebeurt met de schoolcode. Ook wijzigingen.
  • Indien u een appartement deelt, krijgt u 37,00 euro korting op de deelnameprijs.
  • Wie vanaf dinsdag wenst te komen, kan een extra overnachting boeken aan een meerprijs van 53,00 euro. Wie op dinsdagavond wil eten in Vayamundo, kan dat voor een extra meerprijs van 20,50 euro (= buffet, drank inbegrepen).
  • Men schrijft in voor het volledige colloquium. Inschrijven en annuleren kan tot 7 dagen voor aanvang, dus tot 10 januari 2017. Indien men, om welke reden dan ook, annuleert na 9 januari 2017 betaalt men het volledige inschrijvingsbedrag. Indien met annuleert voor 10 januari 2017, dan wordt een administratieve kost van 50,00 euro aangerekend. 

U kan volgende boeken rechtstreeks via de auteur aan verminderde prijs aankopen:

  • Vignero, G. (2012, 2014 3de druk), De draad tussen cliënt en begeleider. De emotionele ontwikkeling als inspiratiebron in de begeleiding van personen met een verstandelijke handicap. Antwerpen: Garant.   Prijs in de winkel 26,70 euro. Rechtstreeks via de auteur 20 euro.
  • Vignero. G. (2015), De draad tussen ouder en kind. Voor een gewone en buitengewone opvoeding. Antwerpen: Garant.  Prijs in de winkel 19 euro. Rechtstreeks via auteur 13 euro.

Indien u een boek wenst aan te kopen, gelieve dit per mail te melden aan karolien.evenepoel@katholiekonderwijs.vlaanderen met als onderwerp ‘boek Gerrit Vignero’.

Wie een boek per mail bestelt, koopt het boek aan en betaalt ter plaatse het juiste bedrag aan de auteur Gerrit Vignero.

Op donderdagnamiddag kan u vrijblijvend een vraag stellen over personeelsregelgeving aan de collega’s van Dienst Personeel. U kan de vraag ter plaatse stellen of u kan ook vooraf uw vraag per mail formuleren aan:

Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

De modaliteiten voor deelname aan dit initiatief kunt u nalezen via deze link