Aanmelden




Laden…

Even geduld...
X

Aanbod 2016-2017 online

Vanaf 1 mei 2016 staat hier het nieuwe aanbod voor het werkjaar 2016-2017 ter beschikking. Je kunt naar het werkjaar 2015-2016 door bovenaan rechts het juiste werkjaar te kiezen of hier te klikken.

X

Nascholingsproject Zin in … STEM!

(Jonge) kinderen zijn van nature echte ontdekkers. Zij hebben een onderzoekende houding en verkennen stapsgewijs de wereld rondom hen. Vanuit hun eigen ervaringen leren ze hoe de wereld in elkaar zit en zijn ze in staat om nieuwe inzichten te verwerven. In onze hedendaagse wereld zijn een onderzoekende houding, creativiteit en innoverende ideeën overigens kwaliteiten die leerlingen helpen om uit te groeien tot kritische burgers. Dat is wat we eveneens beogen met STEM.

We maken je daarom graag warm voor ons nascholingsaanbod STEM. We willen zowel individuele leraren als directeurs,  kernteams en hele schoolteams stimuleren tot het creëren van krachtige STEM-omgevingen. Naast de didactische aanpak om in de klas rijke STEM-activiteiten uit te werken, krijgt de integratie van STEM binnen het gemeenschappelijk curriculum ruime aandacht. De verbinding tussen het leerplan Zin in Leren! Zin in leven! en STEM zal een centrale rol spelen in deze nascholingen. We bieden een breed scala van vormingen in netwerk of als losse nascholingssessies aan. Daarbij maken we een onderscheid tussen basispakketten die voor iedereen toegankelijk zijn en uitbreidingspakketten die enige voorkennis vereisen.

Je kunt het aanbod bekijken door te navigeren in de linkerbalk. Je kunt ook in het aanbod zoeken.

Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.