Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Praktische info

 • Voor een kleine meerprijs kan je vanaf dinsdag naar Vayamundo-Oostende komen (zie locatie en kostprijs).
 • Onthaal met koffie en een kleine versnapering: woensdag vanaf 9 uur. Start van het programma in Zaal Zuiddiep op -2 om 10 uur.
 • Er is weinig parkeergelegenheid. Vayamundo geeft volgende informatie m.b.t. parkeren op haar website:
  Er is gratis parking op de openbare weg (Zeedijk), maar let op de bewonerszones (betalend).
  Je kan vooraf een ondergrondse parking reserveren aan € 6,00 per dag. Plaatsen zijn echter beperkt. Zelf te betalen bij uitchecken.
 • Een goed alternatief is het openbaar vervoer. Je neemt de trein naar Oostende en vervolgens de kusttram richting De Panne. Je stapt uit aan halte Ravelingen, vlak voor de inkom van Vayamundo.
 • Inschrijven kan met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Ook wijzigingen. Men schrijft in voor het volledige colloquium.
 • Er zijn twee reeksen werkgroepen op woensdag en twee reeksen werkgroepen op donderdag. Je kiest de werkgroepen bij inschrijving. Je moet geen reservewerkgroep aan te duiden. Wanneer een werkgroep volzet is, kun je hier niet meer voor inschrijven (dan staat er ‘volzet’).
 • Op donderdagnamiddag is er van 16 tot 17.30 uur ook een sessie ‘dienstverlening’ gepland. Stel je vraag via je online inschrijving voor het colloquium of ter plaatse aan een medewerker van Dienst Personeel, Dienst Lerenden, Dienst Curriculum & Vorming – Team Buo, Dienst Besturen & Organisatie of Dienst Identiteit & Kwaliteit.
 • Tevens kan je het nieuwe vademecum “zorgbreed en kansenrijk onderwijs: bouwen aan een school voor iedereen” bestellen via je online inschrijving. Een ringmap kost 13 euro per stuk en een plooimapje 9 euro per stuk. De kostprijs wordt verrekend bij de deelnameprijs aan het colloquium. Je krijgt de bestelde exemplaren mee op het colloquium.

Dit initiatief wordt georganiseerd voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

 

Katholiek Onderwijs Vlaanderen behoudt zich het recht fotomateriaal of andere digitale media die worden vervaardigd tijdens het evenement te verzamelen en bewaren. Eenieder die deelneemt, geeft hiermee de toestemming aan Katholiek Onderwijs Vlaanderen deze digitale media te mogen aanwenden naar eigen goed dunken.

De digitale media die vervaardigd worden, worden gedurende 10 jaar bewaard