Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8312V-Ind-2 Basispakket personeelsadministratie

Doelstellingen:
 • De verschillende fasen in de loopbaan van de personeelsleden in kaart brengen en de daarbij horende administratief-juridische regelgeving verduidelijken.
  De correcte administratief-juridische regelgeving opzoeken via links naar de website van het VVKBaO en daardoor op een concrete manier kennis maken met de mogelijkheden van de website VVKBaO.
Doelgroep:

(Beginnende) directies en administratief medewerkers die voor de personeelsadministratie verantwoordelijk zijn. Leden van schoolbesturen.

Aanbieder: Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs i.s.m. Dienst Nascholing en Internationalisering van het VSKO (DNI)
Inhoud:
 • Hoe voer ik een correcte personeelsadministratie? Wanneer wordt een personeelslid TADD-gerechtigd? Wanneer kan een personeelslid vastbenoemd worden? Wat is het verschil tussen reaffectatie en mutatie?...
 • Deze basiscursus personeelsadministratie wil directies en administratief medewerkers die voor de personeelsadministratie verantwoordelijk zijn, inzicht geven in de verschillende fasen van de loopbaan van een personeelslid. Daarbij gaat ze specifiek in op de administratief-juridische regelgeving die daaraan gekoppeld is.
 • Bij het voeren van personeelsadministratie hebt u wellicht vragen waar u niet onmiddellijk een antwoord op weet. De website van het VVKBaO kan dan een handig hulpmiddel zijn. Tijdens de nascholing ontdekt u welke administratief-juridische informatie u op de website kan terugvinden en hoe deze opgebouwd is.
Bijkomende info:
 • Projectleider: Hugo Ruymbeke – hugo.ruymbeke@vsko.be
 • Opgelet: Er kunnen maximaal 30 scholen inschrijven!
Sessies: 2 sessie(s)
Kwalificatie:

Herhaling

Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met vrijdag 16 november 2012 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 40 Euro
Lesgever: Ruymbeke Hugo
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Interdiocesaan Centrum (Guimardstraat) (Inschrijven afgesloten)
Guimardstraat 1
1040 Brussel (Kaart)
 • Reeks 1: (Voorbij)
  • vrijdag 23 november 2012 van 09:00 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.