Aanmelden




Laden…

Even geduld...

PBRMCSO0DLP210233-07d Netwerk vervolgschoolcoaches OKAN West-Vlaanderen 21/03/2022

Wil je je aansluiten bij het sterke netwerk van vervolgschoolcoaches in West-Vlaanderen om van elkaar te leren, elkaar te inspireren? Wil je voor de ex-OKAN-leerlingen die je begeleidt het verschil maken door ook te oefenen in het coachen van leraren in de vervolgscholen via intervisiemomenten waarbij je zelf de kans krijgt om je coachingsvaardigheden aan te scherpen? Welkom!

Doelstellingen:

Netwerk vormen waarin vervolgschoolcoaches en andere betrokkenen elkaar en zichzelf over de grenzen van de OKAN-scholen in West-Vlaanderen heen versterken, elkaar inspireren, met elkaar delen, bibbercasussen bespreken, coachingsvaardigheden oefenen om samen nog sterker te worden in hun job.

Doelgroep:
  • Vervolgschoolcoaches
  • CLB-medewerker
  • Vakbegeleider
  • Schoolbegeleider

Op de netwerken met intervisie sluiten leraren met een casus uit vervolgscholen aan en beperken we ons tot regio West-Vlaanderen.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Bij dit intussen stevige netwerk kunnen zowel startende als gevorderde vervolgschoolcoaches aansluiten om over de grenzen van de OKAN-scholen in West-Vlaanderen heen samen na te denken over eigen en andermans casussen, te leren hoe je de leraren met wie je samenwerkt kunt coachen rond hun leervragen, om te delen wat we ontwikkelen en om samen materiaal te ontwikkelen om onze leerlingen nog beter te ondersteunen tijdens hun eerste stappen in de vervolgscholen (bv. groeiportfolio).

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met zaterdag 19 maart 2022 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 5,00 Euro
Lesgever: Axters Barbara
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
VTI Petrus en Paulus (Inschrijven afgesloten)
Stuiverstraat 108
8400 Oostende (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • maandag 21 maart 2022 van 09:00 tot 11:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.