Aanmelden
Laden…

Even geduld...

BETPBES1WOO230077-13 Prijsonderzoek en prijsverantwoording

Katholiek Onderwijs Vlaanderen zorgt ook voor vorming voor inkopers die reeds de knepen van het vak wat onder de knie hebben. Voor het werkjaar 2023-2024 is er volgende opleiding:Prijsonderzoek en prijsverantwoording”

Doelstellingen:
  • We zoomen in op het regelmatigheidsonderzoek, het tweede van de 3 onderdelen van een gunningsverslag, en meer in het bijzonder het prijsonderzoek.

Doelgroep:
  • Bestuurders, directies en leidinggevenden, verantwoordelijken inkoopbeleid die ervaring hebben met overheidsopdrachten.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

We zoomen in op het regelmatigheidsonderzoek, het tweede van de 3 onderdelen van een gunningsverslag, en meer in het bijzonder het prijsonderzoek. Wat houdt het prijsonderzoek in en wanneer is een prijs abnormaal? Hoe en wanneer vraagt u een prijsverantwoording? En wat is het verschil tussen het algemeen prijsonderzoek en het bijzonder prijsonderzoek (de 15%-regel)?

We doorlopen alle stappen van het prijsonderzoek om deze vragen helder en coherent voor u te beantwoorden.

Strategie en methode:

De bedoeling is om de deelnemers inzicht te laten krijgen in de materie, dit aan de hand van een interactief lesgeven waarbij deelnemers vragen kunnen stellen en cases kunnen voorleggen.

De deelnemers kunnen tot 14 dagen voor de start van deze opleiding vragen of casussen bezorgen aan de organisator. De spreker heeft tijdens de vorming en de vragenronde aandacht voor de gestelde vragen.

Je kunt deze vraag of vragen ingeven bij inschrijving, door de inschrijving aan te passen of door te e-mailen naar info.doko@katholiekonderwijs.vlaanderen.

Bijkomende info:

Minimum aantal deelnemers om door te laten gaan: 15

Deze vorming wordt voorzien voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en is een opleiding voor gevorderden.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met woensdag 13 maart 2024 inschrijven en tot en met maandag 11 maart 2024 uitschrijven.
Bijdrage: 60,00 Euro
Lesgever: Geerts Johan
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Online sessie (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 14 maart 2024 van 09:30 tot 12:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.