Aanmelden




Laden…

Even geduld...

GSO-Duits01 Bijeenkomst vakcoördinatoren Duits

Doelstellingen:

Vakcoördinatoren Duits samenbrengen om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Doelgroep:

Vakcoördinatoren Duits

Aanbieder: Vicariaat Onderwijs Gent
Inhoud:

Elke school streeft er naar haar leerlingen kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden.  Bij het bewaken van die kwaliteit spelen vakcoördinatoren een belangrijke rol.  DPB Gent SO heeft de ondersteuning van vakcoördinatoren dan ook als een van haar prioriteiten voor dit schooljaar gekozen.  Als vakbegeleider Duits wil ik dit schooljaar extra aandacht besteden aan de samenwerking met de vakcoördinatoren en contacten tussen de vakcoördinatoren onderling bevorderen. 

Naast een eigen inbreng (Visie op talen en de positie van Duits als taal en als vak) wil ik vooraf tijd maken voor onderling overleg om op die manier jullie vragen, noden en verwachtingen beter te leren kennen.

Uit de contacten binnen het huidige netwerk Duits blijkt dat er nood is aan overleg met collega's Duits, maar dat de verwachtingen soms uiteenlopend zijn.  Op basis van dit overleg hoop ik het netwerk zoveel mogelijk op jullie noden te kunnen afstemmen.

Indien je als vakcoördinator zelf niet aanwezig kan zijn, mag je ook een collega Duits vragen om in jouw plaats te komen.  Het opzet kan slechts slagen indien zoveel mogelijk scholen aanwezig zijn.

Strategie en methode:

Interactief.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief mogen maximum 20 deelnemer(s) per school, scholengemeenschap, instelling, bestuur of organisatie ingeschreven worden.
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 14 november 2011 inschrijven en tot en met dinsdag 15 november 2011 uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Lesgever: Gillis Martine
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Info: 09 269 14 90 - pedic@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Diocesaan Onderwijsbureau (lokaal 7: tuinzaal) (Inschrijven afgesloten)
Marialand 31
9000 Gent (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • woensdag 16 november 2011 van 14:00 tot 17:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.