Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8/20/01-04-102 Interessante Google extensies en add-ons voor het onderwijs

Wil je jouw Google-koffertje uitbreiden met gratis digitale gereedschappen en hulpmiddelen? Wil je “echt” weten welke onmisbare add-ons, extensies en apps voor leraren er zijn. Ben je geïnteresseerd in nascholingen over GSuite en ICT-integratie dan is de nascholing “Interessante Google extensies en add-ons voor het onderwijs" iets voor jou. Ook van toepassing voor ICT-integratie in het basisonderwijs.

Doelstellingen:

Aan het eind van deze nascholing, kan je als deelnemer interessante Google extensies, apps en add-ons installeren, gebruiken en inzetten voor specifieke onderwijsdoeleinden.

Doelgroep:

Pedagogische ICT-coördinatoren en alle leraren.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Tijdens deze module gaan we jouw Google-koffertje uitbreiden met gratis digitale gereedschappen en hulpmiddelen? Je maakt kennis met tal van onmisbare Chrome extensies, apps en add-ons voor leraren. Ze zorgen voor extra functies en uitbreidingsmogelijkheden. Je verlaat de sessie met een handig lijstje aan geweldige hulpmiddelen, samen met ideeën en suggesties voor hoe ze op scholen kunnen worden gebruikt om het leven gemakkelijker, efficiënter of effectiever te maken.

Strategie en methode:

Onder inspirerende leiding van een ervaren en enthousiaste nascholer leer je interessante toepassingen inzetten. Zo krijg je tijdens de nascholing heel wat technische aspecten en vaardigheden onder de knie die nodig zijn om de toepassingen te integreren in de lespraktijk. Je gaat naar huis met een handig overzicht aan Chrome extensies, apps en add-ons.

Bijkomende info:

De modaliteiten van ICT voor deelname aan dit initiatief kan je nalezen op: https://pro.katholiekonderwijs.vlaanderen/professionalisering-modaliteiten?preview

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:

Basiskennis Google Apps is aangewezen.


Voor dit initiatief kan je tot 4 dagen op voorhand inschrijven en tot 10 dagen op voorhand uitschrijven.
Bijdrage: 120 Euro
Lesgever: Van Rooy Roeland
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info ICT-projecten: +32 2 507 07 66 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Computerklas Regio Antwerpen
Noorderlaan 108
2030 Antwerpen (Kaart)
  • Reeks 1: (8 vrije plaatsen)
    • maandag 10 mei 2021 van 09:30 tot 16:30
Computerklas Sint-Baafshuis
Biezekapelstraat 2
9000 Gent (Kaart)
  • Reeks 1:
    • maandag 17 mei 2021 van 09:30 tot 16:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.