Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8/20/01-04-302 Verbluffende presentaties met Canva en Genially

Wil je eens op een andere manier presenteren in je klaslokaal of wil je de leerlingen zelf een presentatie laten maken met een andere tool dan PowerPoint. Ben je geïnteresseerd in nascholingen over ICT-integratie en om ICT-lesmateriaal creëren dan is de nascholing “Verbluffende presentaties met Canva en Genially" iets voor jou.

Doelstellingen:

Het globale doel van deze sessie is leerkrachten te versterken in hun digitale basisvaardigheden bij het creëren van een (interactieve) presentatie met Canva en Genially en de leerlingen te begeleiden bij het creëren ervan.

Doelgroep:

Pedagogische ICT-coördinatoren en alle leraren.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Ontwerp als leerkracht mooie interactieve presentaties met Genially of Canva!

Gebruik eens een andere manier van presenteren in je klaslokaal.

Presenteer op een boeiende, gedenkwaardige en impactvolle manier.

Je krijgt tips en trucs in het gebruik van deze tools en bij het presenteren in het algemeen.

We maken in deze sessie niet alleen kennis met de kracht van Genially en Canva in het onderwijs maar we staan ook stil bij wat jij als leerkracht de leerlingen kunt meegeven op vlak van presenteren in het algemeen.

Wist je dat leerlingen kunnen samenwerken in Canva en Genially?

Na deze sessie kun je als leerkracht zelf een verbluffende presentaties maken en de leerlingen met vertrouwen begeleiden bij het creëren ervan.

Strategie en methode:

Onder inspirerende leiding van een ervaren en enthousiaste nascholer leer je aan de hand van lesspecifieke praktijkvoorbeelden hoe je de toepassingen in de klaspraktijk kan inzetten. Zo krijg je tijdens de nascholing heel wat technische aspecten en vaardigheden onder de knie die nodig zijn om de toepassingen te integreren in je klassen. Verder ontvang je een cursus, voorbeeldmateriaal, de presentatie en heel wat nuttige tips.

Bijkomende info:

De modaliteiten van ICT voor deelname aan dit initiatief kan je nalezen op: https://pro.katholiekonderwijs.vlaanderen/professionalisering-modaliteiten?preview

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met donderdag 3 december 2020 inschrijven en tot en met vrijdag 27 november 2020 uitschrijven.
Bijdrage: 120 Euro
Lesgever: Van Rooy Roeland
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info ICT-projecten: +32 2 507 07 66 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Computerklas Regio Antwerpen
Noorderlaan 108
2030 Antwerpen (Kaart)
  • Reeks 1: (8 vrije plaatsen)
    • maandag 7 december 2020 van 09:30 tot 16:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.