Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8/20/01-04-247 Slimme uitbreidingen met Google Formulieren

Wil jij nog meer uit Google Formulieren halen? Schrijf je dan voor deze opleiding en ontdek heel wat uitbreidingsmogelijkheden om formulieren optimaal in te zetten in verschillende scenario’s. 

Doelstellingen:

Na deze nascholing kun je Google Formulieren uitbreiden met extra functionaliteiten.

Doelgroep:

ICT-coördinatoren

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Tijdens de opleiding maak je kennis met extra functionaliteiten binnen Google formulieren door het gebruik van interessante add-ons. Bv. hoe organiseer je een workflow met inschrijving en goedkeuring, een sportdag of oudercontact, een school-bbq? Hoe kun je het formulier afsluiten na een bepaald tijdstip? Hoe kun je de antwoorden op je formulier in een Google Document gieten met behulp van een sjabloon? En nog veel meer! Ontdek ze allemaal tijdens deze opleiding.

Strategie en methode:

Onder inspirerende leiding van een ervaren en enthousiaste nascholer leer je aan de hand van lesspecifieke praktijkvoorbeelden hoe je de toepassingen in de juiste situatie kan inzetten. Zo krijg je tijdens de nascholing heel wat technische aspecten en vaardigheden onder de knie die nodig zijn om de uitbreidingen te integreren. Verder ontvang je een cursus, voorbeeldmateriaal, de presentatie en heel wat nuttige tips.

Bijkomende info:

De modaliteiten van ICT voor deelname aan dit initiatief kan je nalezen op: https://pro.katholiekonderwijs.vlaanderen/professionalisering-modaliteiten?preview

Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot 4 dagen op voorhand inschrijven en tot 10 dagen op voorhand uitschrijven.
Bijdrage: 60 Euro
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info ICT-projecten: +32 2 507 07 66 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data: Voor dit initiatief zijn nog geen lesplaatsen bekend. Je kan dus nog niet inschrijven.
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.