Aanmelden
Laden…

Even geduld...

PN038NI/2021 Rust en focus op de werkplek en in je mailbox

Heel wat mensen hebben te maken met hoge werkdruk en in het onderwijs is het risico op burn-out heel groot. In deze workshop geven we concrete tips en motivatie om meer gefocust en efficiënter te kunnen werken zodat je meer balans krijgt in werk en levenEen workshop voor meer werk- en levensplezier.

Doelstellingen:

je werkplaats beter organiseren
je eigen verspillingen deteceteren
je taken beter selecteren -    je taken beter plannen -    een duidelijke en logische structuur creëren in je mailbox-    omgaan met binnenkomende e-mails-    je mailbox efficiënt gebruiken-    goede mails sturen

Doelgroep:
  • Administratief personeel
  • Bestuurder
  • CLB-medewerkers
  • Directieteam
  • Middenkader
  • Ondersteuners
  • Onderwijzend personeel

In mindere mate opvoedend en paramedisch personeel, behalve indien je veel met planningen en op de computer dient te werken.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Stress! Hoe krijg ik alles gedaan? En liefst op tijd? Hoe ga ik om met die overvolle agenda, mailbox en stapels papieren? En die eindeloze to do-lijstjes en informatie?Rust en focus op het werk, het klinkt als een droom, want jij hebt het gevoeldat je op het einde van je werkdag helemaal niks gedaan hebt gekregen. dat je telkens brandjes moet blussen waardoor je taken blijven liggen. dat jouw stapels papieren, to do’s en mails out of control lijken.  In deze interactieve workshop neem je het heft in eigen handen en leer je terug de controle te nemen over je werk en tijd én die mailbox. Hierna ga je naar je werk terug met praktische handvatten en tips die je onmiddellijk zelf kan toepassen. Het leuke is dat je al onze tips ook gewoon thuis kan toepassen.Word terug baas over jouw werk en tijd. Een workshop voor meer werk- en levensplezier.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met donderdag 11 maart 2021 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 38,00 Euro
Lesgever: Stefanie De Neve
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Info: 09 269 14 90 - pedic@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Digitaal via een ZOOM-sessie (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • maandag 15 maart 2021 van 09:00 tot 11:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.