Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8/20/01-04-408 Onmisbare tools bij afstandsleren!

Wil je je lessen meer digital-proof maken? Wil jij de juiste tools inzetten voor afstandsleren, ICT-lesmateriaal creëren? Dan is deze nascholing iets voor jou? 

Doelstellingen:

Verschillende digitale tools inzetten waarmee je je (online)lessen verrijkt door het gebruik van video’s en interactiviteit; je lesmateriaal aantrekkelijker vormgeeft; je lessen verlevendigt met zelfgemaakte digitale toetsen en quizzen.

Doelgroep:

Alle leraren, pedagogische ICT-coördinatoren

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Deze nascholing is bedoeld om leerkrachten te helpen hun onderwijs online vorm te geven. Je maakt kennis met een aantal onmisbare tools, geselecteerd op basis van gebruiksgemak en efficiëntie. Je maakt kennis met enkele tools om je leerlingen betrokken en gemotiveerd te houden, digitale oefeningen aan te bieden, digitaal materiaal te creëren en online video-instructies op te nemen. Dit met de nodige didactische fundamenten om de tools op een correcte manier in te zetten.

Bijkomende info:

We gaan praktisch aan de slag en laten je experimenteren met programma's en toepassingen waarmee je je lesmateriaal makkelijk en aantrekkelijk kan vormgeven, digitale toetsen en quizzen kan maken. Daarnaast besteden we aandacht aan de vele manieren waarop je interactiviteit kan inzetten in je online lessen, zelfs als je (nog) niet zo handig bent met digitale tools. 

Sessies: 1 sessie(s)
Kwalificatie:

NIEUW

Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 14 september 2020 inschrijven en tot en met vrijdag 11 september 2020 uitschrijven.
Bijdrage: 60 Euro
Lesgever: Robberecht Joëlle
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info ICT-projecten: +32 2 507 07 66 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Computerklas Sint-Baafshuis (Inschrijven afgesloten)
Biezekapelstraat 2
9000 Gent (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • maandag 21 september 2020 van 09:30 tot 12:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.