Aanmelden
Laden…

Even geduld...

BETPSTA2IDO210149-01 Impulsdag pastoraal regio Mechelen-Brussel - wandeling in hartje Brussel

Op donderdag 9 september 2021 organiseert het Vicariaat Onderwijs Mechelen-Brussel haar achtste ‘Impulsdag Pastoraal op school’ voor directeurs en leerkrachten basisonderwijs. Omwille van de onzekerheid rond corona zorgen we voor een verrassend, maar verbindend kader. We nodigen jullie graag uit voor een groene wandeling in hartje Brussel. Brussel is een zeer verbonden stad met een sterke netwerking tussen verschillende culturen, religies en organisaties. Deze zorgen elk op hun beurt voor betekenisvolle verbindingen en geven zuurstof aan zoveel mensen. Bubbelgewijs wandelen we langs een inspiratietraject. Al stabbelend verkennen we de kracht van verbondenheid en zetten sterk in op de onderlinge uitwisseling en ervaringen. De wandeling start op het plein aan het Centraal Station. Er zijn drie vertrekuren: 08.30u – 09.00u en 09.30u. We vragen om zelf een picknick mee te brengen voor een lunch onder de bomen. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Per school kunnen er maximum twee deelnemers inschrijven.

Doelstellingen:

De impulsdag wil een inspirerende dag zijn voor alle geïnteresseerde en enthousiaste onderwijsmensen, een dag van ontmoeting en bemoediging. Het wordt zonder twijfel ook een sportieve dag. De stappenteller haalt die dag een record van 20600 stappen.

Doelgroep:

Directeurs, leerkrachten, begeleiders en pastorale medewerkers uit het gewoon en het buitengewoon basisonderwijs zijn van harte welkom.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Op donderdag 9 september 2021 organiseert het Vicariaat Onderwijs Mechelen-Brussel haar achtste ‘Impulsdag Pastoraal op school’ voor directeurs en leerkrachten basisonderwijs. Omwille van de onzekerheid rond corona zorgen we voor een verrassend, maar verbindend kader. We nodigen jullie graag uit voor een groene wandeling in hartje Brussel. Brussel is een zeer verbonden stad met een sterke netwerking tussen verschillende culturen, religies en organisaties. Deze zorgen elk op hun beurt voor betekenisvolle verbindingen en geven zuurstof aan zoveel mensen. Bubbelgewijs wandelen we langs een inspiratietraject. Al stabbelend verkennen we de kracht van verbondenheid en zetten sterk in op de onderlinge uitwisseling en ervaringen. De wandeling start op het plein aan het Centraal Station. Er zijn drie vertrekuren: 08.30u – 09.00u en 09.30u. We vragen om zelf een picknick mee te brengen voor een lunch onder de bomen. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Per school kunnen er maximum twee deelnemers inschrijven.

Workshops: Workshops Reeks 1 op lesplaats Meerdere lesplaatsen
Aanbod workshops sessie 1 deel 1
Startmoment 1 donderdag 9 september 2021 van 08:30 tot 17:00
Spreker: /

Starten op het grote plein aan het station van Brussel-Centraal. 

Startmoment 2 donderdag 9 september 2021 van 09:00 tot 17:00
Spreker: /

Starten op het grote plein aan het station van Brussel-Centraal. 

Startmoment 3 donderdag 9 september 2021 van 09:30 tot 17:00
Spreker: /

Starten op het grote plein aan het station van Brussel-Centraal. 

Bijkomende info:

We vragen aan de deelnemers om zelf mee te brengen: een picknick, een picknickdeken, goede stapschoenen, een paraplu, zonnecrème, schrijfgerief… . Enkele dagen voordien ontvang je nog een mail met praktische info, inclusief de geldende coronamaatregelen. 

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief mogen maximum 2 deelnemer(s) per school, scholengemeenschap, instelling, bestuur of organisatie ingeschreven worden.
Voor dit initiatief kan je tot 15 dagen op voorhand in- en uitschrijven.
Bijdrage: 60,00 Euro
Lesgever: Vastesaeger Vera
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Meerdere lesplaatsen (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 9 september 2021 van 08:30 tot 17:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.