Aanmelden
Laden…

Even geduld...

BETPBES0FBI220021-07 De uitvoering van overheidsopdrachten voor leveringen en diensten

Katholiek Onderwijs Vlaanderen zorgt ook voor vorming voor inkopers die reeds de knepen van het vak wat onder de knie hebben. Voor het werkjaar 2022-2023 zijn er twee onderwerpen weerhouden: 'Plan van aanpak bij klachten tegen jouw gunningsbeslissing - De rechtsbeschermingswet overheidsopdrachten van A tot Z' en 'De uitvoering van overheidsopdrachten voor leveringen en diensten'. 

Doelstellingen:

De opleiding verkent alle aspecten van de uitvoering van overheidsopdrachten, specifiek toegepast op leveringen en diensten. 

Doelgroep:

Bestuurders, directies en leidinggevenden, verantwoordelijken inkoopbeleid die ervaring hebben met overheidsopdrachten.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

De opleiding verkent alle aspecten van de uitvoering van overheidsopdrachten, specifiek toegepast op leveringen en diensten. 

In deze opleiding staan we stil bij alle aspecten van de uitvoering van een overheidsopdracht voor leveringen en diensten. Zowel wanneer het goed gaat, als wanneer het slecht gaat. 

Een focus op leveringen en diensten is nuttig, gezien zowel de wetgeving als de praktijk sterk verschillend is dan voor overheidsopdrachten voor werken.

Strategie en methode:

De bedoeling is om de deelnemers inzicht te laten krijgen in de materie, dit aan de hand van een interactief lesgeven waarbij deelnemers vragen kunnen stellen en cases kunnen voorleggen.

De deelnemers kunnen tot 14 dagen voor de start van deze opleiding vragen of casussen bezorgen aan de organisator. De spreker heeft tijdens de vorming en de vragenronde aandacht voor de gestelde vragen.

Je kunt deze vraag of vragen ingeven bij inschrijving, door de inschrijving aan te passen of door te e-mailen naar info.doko@katholiekonderwijs.vlaanderen.

Bijkomende info:

Minimum aantal deelnemers om door te laten gaan: 15

Deze vorming wordt voorzien voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen en is een opleiding voor gevorderden.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met woensdag 15 maart 2023 inschrijven en tot en met zondag 12 maart 2023 uitschrijven.
Bijdrage: 60,00 Euro
Lesgever: Geerts Johan
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Online sessie (Inschrijven afgesloten)
(Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 16 maart 2023 van 09:00 tot 12:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.