Aanmelden




Laden…

Even geduld...

BETPSKO3LSO240257-01 Dag van het ondersteunend personeel

Ook jij als medewerker ondersteunend personeel maakt het verschil! We nodigen je uit om samen met collega’s tijd te maken voor jouw leren, als persoon, als collega binnen een schoolteam en als opvoeder van leerlingen.

De ‘Dag van het OP’ vindt plaats op twee momenten in het schooljaar. 

Op donderdag 24 oktober 2024 zien we elkaar een hele dag en op woensdag 12 maart 2025 (schrijf je hier in voor woensdag 12 maart 2025) blikken we terug met de deelnemers van oktober op wat we de voorgaande maanden hebben kunnen uitproberen.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Als OP op school ben je aanspreekpunt voor iedereen op alle momenten van de dag in allerlei omstandigheden. Hoe kan jij hier telkens in je kracht blijven staan?

In voorgaande sessies werd stilgestaan bij de impact van de werking van het brein, diversiteit van de leerlingengroep en verbindend communiceren op jouw (professionele) denken en handelen. Tijdens deze nascholing bouwen we verder op deze inhouden na een korte herhaling van enkele fundamentele inzichten. We spreken ook over jouw eigen ervaringen hiermee. We kijken naar wat je als kwaliteiten hebt ontwikkeld en wat jouw valkuil daarbij is. Ook die oefening kan immers helpen om steviger in je eigen rol te staan en verbindend in relatie te gaan en te blijven. We staan stil bij wat het brein nodig heeft om daarbij bewuste keuzes te maken. De vorming bestaat uit een afwisseling van theoretische inzichten, praktische oefeningen en ruimte om je eigen ervaringen en je vragen te bespreken. 

Bijkomende info:

In de deelnameprijs is een broodjesmaaltijd inbegrepen.

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met zondag 20 oktober 2024 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 130,00 Euro
Lesgever: Berben Riet
Gerits Heidi
Lerno Anja
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
PCS Hasselt (Inschrijven afgesloten)
Tulpinstraat 75
3500 Hasselt (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 24 oktober 2024 van 09:00 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.