MPZ-12 Voedselveiligheid en goede hygiënepraktijken ism FAVV op 7 mei 2018
Doelstellingen:
Informatie krijgen rond geldende richtlijnen mbt voedselveiligheid en hygiëne in de didactische leskeukens
Doelgroep:
Voor alle leraren die te maken hebben met voeding
Aanbieder:
DPB-OND Mechelen-Brussel
Inhoud:
Voedselveiligheid ? Een zaak van iedereen! Koen De Roover van het FAVV neemt je mee in de visie op voedselveiligheid aan de hand van de instrumenten op de site van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
Strategie en methode:
Interactieve lezing
Bijkomende info:
Koffie is inbegrepen en staat klaar om 8u45. We starten stipt om 9u.
Sessies:
1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 30 april 2018 in- en uitschrijven.
Bijdrage:
10,00 Euro
Lesgever:
Verhaegen Renilde
Contact:
Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
secretariaat: +32 15 29 84 01 - nascholing.mb@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
PB Regio Mechelen-Brussel
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
Frederik de Merodestraat 18
2800
Mechelen
(Kaart)
- Reeks
1:
(Voorbij)
- maandag 7 mei 2018
van
09:00
tot
12:30