MPZ-12 Voedselveiligheid en goede hygiënepraktijken ism FAVV op 7 mei 2018
 
    
    
        Doelstellingen:
        Informatie krijgen rond geldende richtlijnen mbt voedselveiligheid en hygiëne in de didactische leskeukens
     
    
        Doelgroep:
        Voor alle leraren die te maken hebben met voeding
     
    
        Aanbieder:
        DPB-OND Mechelen-Brussel
    
    
        Inhoud:
        Voedselveiligheid ? Een zaak van iedereen! Koen De Roover van het FAVV neemt je mee in de visie op voedselveiligheid aan de hand van de instrumenten op de site van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
     
    
    
        Strategie en methode:
        Interactieve lezing
     
    
        Bijkomende info:
        Koffie is inbegrepen en staat klaar om 8u45. We starten stipt om 9u.
     
    
        Sessies:
        1 sessie(s)
    
    
    
        Voorwaarde:
        
 Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 30 april 2018 in- en uitschrijven.
    
    
        Bijdrage:
        10,00 Euro
    
    
        Lesgever:
        Verhaegen Renilde
    
    
        Contact:
        Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
secretariaat: +32 15 29 84 01 - nascholing.mb@katholiekonderwijs.vlaanderen
    
    
        Plaats en Data:
        
    
    
    
    
    PB Regio Mechelen-Brussel
    (Inschrijven afgesloten)
    
        (Dichtstbijzijnde Lesplaats)
    
    
    Frederik de Merodestraat 18
    2800
    Mechelen
    (Kaart)
    
    
	
        
            
            - Reeks
                1:
                
                
                    
                    (Voorbij)
                    
                
                
                
                    
                    - maandag 7 mei 2018
                        
                        van
                        09:00
                        tot
                        12:30