Doelstellingen:
De thema’s die we in dit netwerk zullen behandelen, zijn vooraf besproken en handelen vaak over leerinhouden, evaluatiemethodes, onderwijsvernieuwingen e.d. Het uitwisselen van kennis en inzichten biedt leerkansen voor iedereen.
Doelgroep:
Dit netwerk staat open voor zowel beginnende leraren als ook voor meer ervaren leraren die een wetenschaps- & techniekwerking willen vorm geven in hun school. Hierbij hechten we belang aan het cyclisch proces van handelingsplanning binnen het buitengewoon onderwijs.
Inhoud:
Ben jij een gemotiveerde leraar die op school het Wetenschaps- & techniekbeleid wil vorm geven of heb je hier reeds ervaring hiermee? Heb je vragen over leerinhouden of leerlijnen? Wil je weten hoe je onderzoekend en ontwerpend aan de slag kan gaan? Wat betekent dit vanuit de ZILL-bril?
Wil je graag jouw ervaringen delen en ben je bovendien nieuwsgierig hoe Wetenschap & Techniek in andere scholen wordt beleefd? Sluit je dan aan bij het lerend netwerk Wetenschap & Techniek in jouw school!
Strategie en methode:
In dit netwerk ga je met de verkregen inzichten actief aan de slag in je eigen lespraktijk of laat je je inspireren voor de toekomst. Samen met andere collega’s wissel je kennis en ervaringen uit om zo te komen tot een sterk eigen Wetenschaps- & Techniekbeleid bij jou op school.
Het cyclisch proces van handelingsplanning is de rode draad!
Na bijna elke netwerksessie volgt een opdracht die vervuld dient te worden tegen de volgende sessie. Indien gewenst zal de pedagogisch begeleider tot op de klasvloer begeleiden
Voorwaarde:
Je schrijft je nu in voor de eerste bijeenkomst op 2 oktober. De volgende 2 data zullen in onderling overleg gepland worden.
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 1 oktober 2018 in- en uitschrijven.
Plaats en Data:
Pedagogische Begeleidingsdienst Regio Limburg
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
Tulpinstraat 75
3500
Hasselt
(Kaart)
- Reeks
1:
(Voorbij)
- dinsdag 2 oktober 2018
van
09:00
tot
12:00