Aanmelden
Laden…

Even geduld...

83188-ind Basispakket personeelsreglementering gewoon en buitengewoon basisonderwijs.

Doelstellingen:

Deze nascholing is een basisvorming waarbinnen een aantal aanzetten gegeven worden. Op bepaalde thema’s wordt dieper ingegaan op bijkomende vormingen, vb functioneren en evalueren, verlofstelsels.

Doelgroep:

Deze nascholing is een basisvorming voor directeurs en administratieve medewerkers in het gewoon en buitengewoon basisonderwijs.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

We willen jou als startende medewerker (directeur of secretariaatsmedewerker) inzicht geven in het decreet rechtspositie, de fasen in de loopbaan van een leerkracht bijbrengen, je kennis verruimen van specifieke onderwijsbegrippen en je wegwijs maken in de informatiekanalen in verband met personeelsreglementering. Ook directeurs, codi’s of administratief medewerkers die reeds enkele jaren ervaring hebben in het onderwijs, maar de wetgeving nog eens willen opfrissen zijn van harte welkom!

Strategie en methode:

Als startende medewerker (directeur of secretariaatsmedewerker) ervaar je heel snel de complexiteit en bijzonderheid van de onderwijswetgeving. Om jou in de juiste richting te zetten is een initiatie in de personeelsreglementering geen overbodige luxe. 

We bieden jou oplossingen voor veel voorkomende administratieve problemen waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt. Ook voor meer ervaren directeurs, codi’s en administratief medewerkers kan een opfrissing van deze materie een verheldering zijn.

Sessies: 2 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met vrijdag 21 september 2018 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 0,00 Euro
Lesgever: Goeminne Els
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Katholiek Onderwijs Vlaanderen (Inschrijven afgesloten)
Guimardstraat 1
1040 Brussel (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • vrijdag 28 september 2018 van 09:00 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.