Aanmelden
Laden…

Even geduld...

8/20/35-M9 Opleiding chemicaliën op school (COS)

Kom je naar deze professionalisering om kennis te maken met de vernieuwde brochure Chemicaliën op school (COS) en de bijhorende risicoanalyse?

Doelstellingen:

De deelnemers kunnen na deze professionalisering de COS-brochure toepassen bij het gebruik van stoffen met gevaarlijke eigenschappen, ze kunnen de omvangrijke database gevaarlijke stoffen gebruiken en etiketten maken en ze kunnen risicoanalyses uitvoeren op niveau van het lokaal en op niveau van de stof.

Doelgroep:

Preventieadviseurs, leerkrachten, technische adviseurs en andere geïnteresseerden rond de COS-brochure en de bijhorende risicoanalyses van een onderwijsinstelling van het katholiek onderwijs in Vlaanderen. 

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Toelichting bij de COS-brochure, de uitgebreide database gevaarlijke stoffen en bij het uitvoeren van risicoanalyses op niveau van het lokaal en op niveau van de stof.

Strategie en methode:

De deelnemers kunnen tot 14 dagen voor de start van deze opleiding vragen of casussen bezorgen aan de organisator. De spreker heeft tijdens de vorming en de vragenronde aandacht voor de gestelde vragen.

Je kunt deze vraag of vragen ingeven bij inschrijving, door de inschrijving aan te passen of door te e-mailen naar marleen.decuyper@katholiekonderwijs.vlaanderen.

Bijkomende info:

Minimum aantal deelnemers om door te laten gaan: 15

Deze vorming wordt voorzien voor leden van Katholiek Onderwijs Vlaanderen. 

Wens je als leraar eerste graad kennis te maken met de COS-brochure en de bijhorende risicoanalyse specifiek vertrekkend vanuit de vernieuwde leerplandoelstellingen in de eerste graad van het secundair onderwijs, dan is onderstaande professionalisering misschien meer aangewezen. Je blijft echter van harte welkom.

Meer informatie over professionalisering rond de COS-brochure gekoppeld aan de leerplandoelen so kun je bekomen bij An Callemeyn via an.callemeyn@katholiekonderwijs.vlaanderen

 

Sessies: 1 sessie(s)
Kwalificatie:

Nieuw

Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot 3 dagen op voorhand inschrijven en tot 7 dagen op voorhand uitschrijven.
Bijdrage: 50 Euro
Lesgever: Van Durme Inge
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Digitaal via een ZOOM-sessie
(Kaart)
 • Reeks 1: (Voorbij)
  • woensdag 2 december 2020 van 13:00 tot 16:00
 • Reeks 2:
  • woensdag 17 maart 2021
   Online sessie (kaart)
   van 13:30 tot 16:30
wachtlijst
(Kaart)
 • Reeks 3:
  Datum en Sessies nog niet gekend.
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.