Aanmelden




Laden…

Even geduld...

BETPCSO0DLP230240-04 Week van de leraar lichamelijke opvoeding - burnergames: nieuwe kleine funspelen voor de lessen bewegingsonderwijs

Burner Games zijn actieve, intensieve, actuele, leuke spelletjes, die uitermate geschikt zijn om te spelen met uw leerlingen. De grote kracht van deze spellen is dat ze erg intensief zijn voor iedereen, omdat elke leerling zijn eigen rol kan pakken en iedereen mee blijft spelen.

Doelstellingen:

Gebruik maken van verschillende attractieve spellen in de lessen bewegingsonderwijs om deze lessen een andere impuls te geven en de kinderen bewust en onbewust op diverse dimensies te laten ontwikkelen.

Doelgroep:

Leraren lichamelijke opvoeding secundair onderwijs.

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Tijdens de les LO moet er aandacht zijn voor motorische ontwikkeling van leerlingen. Dat kan op veel verschillende manieren. Daarnaast dient er ook ruimte te zijn voor sociale ontwikkelingen en aandacht voor plezier in bewegen. Burner Games zijn actieve, intensieve, actuele, leuke spelletjes, die uitermate geschikt zijn om te spelen met uw leerlingen (lager en secundair onderwijs). De grote kracht van Burner Games is dat ze erg intensief zijn voor iedereen, omdat elke leerling zijn eigen rol kan pakken en dat de motorisch beste beweger niet altijd wint. Daarnaast zijn de spellen makkelijk aan te passen aan de doelgroep. De spelen bieden diverse mogelijkheden om zowel de leerstof als de instructie aan te passen in functie van het leren van je eigen leerlingen.
Wij gaan tijdens deze workshop in elk geval veel diverse Burner spellen spelen en gegarandeerd veel plezier beleven! Speelt u mee?

Strategie en methode:

Werkvormen en materialen in om je doelen te bereiken?)
We gaan mn samen heel veel diverse spellen spelen en ervaren.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met woensdag 6 december 2023 inschrijven en tot en met woensdag 29 november 2023 uitschrijven.
Bijdrage: 60,00 Euro
Lesgever: Witsiers Dennis
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Sint-Eduardus (Inschrijven afgesloten)
Broeder Frederikstraat 3
2170 Merksem (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • woensdag 13 december 2023 van 13:30 tot 16:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.