Aanmelden




Laden…

Even geduld...

ABu-02 Hygiene en veiligheid in de didactische keuken op school (geen grootkeuken)

Doelstellingen:
  • Het FAVV en de visie op didactische leskeukens;
  • Relevante wetgeving op vlak van voedselveiligheid o.a. recente wet rond versoepeling, meldingsplicht;
  • Gevaren bij het bereiden van voedsel (fysisch, chemisch, biologisch) met concrete voorbeelden;
  • GHP en HACCP-light in didactische leskeukens: wat? voor wie? hoe concreet te realiseren? Actieplannen, ...

Daarnaast krijgt de cursist nog concrete voorbeelden van controlelijsten

Doelgroep:

Directies, coördinatoren, Leraren ASV die huishoudelijke activiteiten geven aan de leerlingen.

Aanbieder: Regio Antwerpen - Begeleiding
Inhoud:

Omdat een goede hygiëne in de keuken op school belangrijk is organiseren we een vorming rond hoe we optimaal hygiënisch kunnen werken in de keuken. Hiervoor wordt ingegaan op de wetgeving ivm HACCP, op de besmettingsgevaren, op de aandachtpunten bij het bereiden van maaltijden, ……

Er is mogelijkheid tot de inbreng van eigen casussen en vragen.

Bijkomende info:

Lesgever: Bert Janssens

De syllabus is niet inbegrepen in de kostprijs.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met maandag 3 oktober 2016 inschrijven en tot en met donderdag 22 september 2016 uitschrijven.
Bijdrage: 10,00 Euro
Lesgever: Van Dun Martine
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
03 543 97 05 - begeleiding@dsko.be
Plaats en Data:
Diocesaan Secretariaat Katholiek Onderwijs (Inschrijven afgesloten)
Noorderlaan 108
2030 Antwerpen (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • donderdag 6 oktober 2016 van 09:30 tot 12:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.