Aanmelden
Laden…

Even geduld...

Annulatie

Katholiek Onderwijs Vlaanderen heeft het recht om vormingen te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of bij overmacht. Je wordt van een annulering via e-mail verwittigd voor de aanvang van een nascholingsinitiatief. In geval van annulering betaalt Katholiek Onderwijs Vlaanderen reeds betaalde inschrijvingsgelden terug.  

Teamgerichte initiatieven kan je tot twee maanden voor de start van het traject zonder kosten annuleren. Annuleer je later, dan betaal je de volledige kostprijs van het traject.

Uitschrijven

Uitschrijven als individuele deelnemer is gratis tot één week voor de startdatum van de nascholing of de vermelde uitschrijfdatum.*

Bij te laat of niet uitschrijven wordt 100% van de inschrijvingsprijs aangerekend. Uitschrijven kan enkel via mail naar de contactpersoon.

Indien je verhinderd bent, kun je je zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega verbonden aan dezelfde school, instelling of organisatie. Als de nascholing op een ander moment nog een keer herhaald wordt, kan je ook vragen om aan te sluiten bij de herhaling.

Er worden ook gratis vormingen aangeboden. Bij gratis vormingen, wordt verondersteld dat de deelnemer effectief aanwezig is of zich afmeldt indien deze verhinderd is.

 

* Enkel jouw directeur, nascholingsverantwoordelijke of contactpersoon kan je uitschrijven. Als individuele deelnemer, kan je niet zelf uitschrijven.

Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.