Aanmelden
Laden…

Even geduld...

LKW1 Lerend netwerk voor kwaliteitscoördinatoren

​Ben je benieuwd hoe in andere scholen met kwaliteitsontwikkeling wordt omgegaan? Een kwaliteitscoördinator of kwaliteitsgroep op school (IKZ-groep, Q-team …) zet in op kwaliteitsontwikkelend denken, van het inzetten van tools om reflectie over de eigen kwaliteit te stimuleren tot het verantwoord en praktisch haalbaar gebruik van beschikbare data op school. In dit netwerk krijg je de mogelijkheid om informatie te delen en inspiratie op te doen om het (R)OK-kader (Referentiekader Onderwijskwaliteit) concreet te maken in de dagelijkse praktijk. De thema ’s worden bepaald door de leden van het netwerk. 

Doelstellingen:

Heb je nood aan diepere inzichten of goede praktijkvoorbeelden in het kader van kwalitieitsontwikkeling? Dit lerend netwerk wil hier graag op inspelen. 

Doelgroep:

Coördinatoren of leden van een Q-team, een IKZ-groep … op school m.a.w. leden van een team op school dat zich bezig houdt met kwaliteitsontwikkeling 

Aanbieder: Regio Limburg - Pedagogische Begeleiding
Inhoud:

Ben je benieuwd hoe in andere scholen met kwaliteitsontwikkeling wordt omgegaan? Een kwaliteitscoördinator of kwaliteitsgroep op school (IKZ-groep, Q-team …) zet in op kwaliteitsontwikkelend denken, van het inzetten van tools om reflectie over de eigen kwaliteit te stimuleren tot het verantwoord en praktisch haalbaar gebruik van beschikbare data op school. In dit net-werk krijg je de mogelijkheid om informatie te delen en inspiratie op te doen om het (R)OK-kader (Referentiekader Onderwijskwaliteit) concreet te maken in de dagelijkse praktijk. De thema ’s worden bepaald door de leden van het netwerk.

Strategie en methode:

Lerend netwerk met veel interactiviteit en werkvormen mee bepaald door de deelnemers 

Bijkomende info:
Like Lincka  

Blijf op de hoogte van alle nascholingen georganiseerd door de Pedagogische Begeleiding Regio Limburg i.s.m. Lincka:

 
Door in te schrijven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.
Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:

1 startmoment – wellicht een 3-tal bijeenkomsten per schooljaar – af te spreken met de deelnemers tijdens de eerste bijeenkomst. Je betaalt € 3,00 per sessie en engageert je om alle sessies te volgen.


Voor dit initiatief kan je tot en met zondag 13 oktober 2019 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 3,00 Euro
Lesgever: meerdere lesgevers .
Contact: Pedagogische begeleiding Katholiek Onderwijs Vlaanderen
011 26 44 00 - secretariaat.lim@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
PB Regio Limburg (Inschrijven afgesloten)
Tulpinstraat 75
3500 Hasselt (Kaart)
  • Reeks 1: (Voorbij)
    • maandag 14 oktober 2019 van 09:00 tot 12:00
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.