Bij de invoering van de nieuwe leerplannen in Voeding en Horeca wordt er extra aandacht besteed aan nieuwe trends en technologieën. Via enkele sessies willen we (praktijk)leerkrachten inspireren om hiermee aan de slag te gaan in hun lespraktijk.
Doelgroep:
(praktijk)leerkrachten in studierichtingen Voeding en Horeca (2de en 3de graad, kwalificatiefase en integratiefase, duaal leren en regulier onderwijs) en leerkrachten Maatschappij en Welzijn (3de graad)
Inhoud:
Woensdagmiddag 1/03/23: vegan lunch in Bakkerij-, Slagerij-, Hotelschool Ter Groene Poorte, Brugge
- Een duik in de wereld van vegan in de hedendaagse keuken en patisserie.
- De lunch zal volledig vegan zijn en zal elementen bevatten van zowel de ochtendworkshop als de namiddagworkshop (zie hieronder).
Dit is een nascholing in een reeks van verschillende iniatieven binnen het thema 'nieuwe trends en technologieën':
Voor alle sessies is een minimum aantal deelnemers vereist.
Strategie en methode:
Afhankelijk van de reeks: presentatie, vorming, workshop, bedrijfsbezoek.
Plaats en Data:
Hotelschool en Slagerijschool Ter Groene Poorte
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
Spoorwegstraat 14
8200
Brugge
(Kaart)
- Reeks
1:
(Voorbij)
- woensdag 1 maart 2023
van
12:00
tot
13:30