Aanmelden




Laden…

Even geduld...

PBRMCSO0DLP220119-05 Nieuwe trends en technologieën in Voeding en Horeca - Workshop vegan desserten

Bij de invoering van de nieuwe leerplannen in Voeding en Horeca wordt er extra aandacht besteed aan nieuwe trends en technologieën. Via enkele sessies willen we (praktijk)leerkrachten inspireren om hiermee aan de slag te gaan in hun lespraktijk.

Doelstellingen:
  • Je maakt kennis met nieuwe trends en technologieën in Voeding en Horeca.
  • Je reflecteert hierover met collega's.
  • Je verwerkt de opgedane kennis en inzichten in je klaspraktijk.

 

Doelgroep:

(praktijk)leerkrachten in studierichtingen Voeding en Horeca (2de en 3de graad, kwalificatiefase en integratiefase, duaal leren en regulier onderwijs) en leerkrachten Maatschappij en Welzijn (3de graad)

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Woensdagnamiddag 1/03/23: workshop vegan desserten in Bakkerij-, Slagerij-, Hotelschool Ter Groene Poorte, Brugge

  • Een duik in de wereld van vegan in de hedendaagse patisserie.
  • Workshop waarbij een aantal recepten en bereidings- en afwerkingswijzes worden uitgelegd en toegepast door de deelnemers.
  • Onder begeleiding van praktijkleerkracht banketbakkerij gaan we de uitdaging aan om melk- en eiproducten te vervangen en de kwaliteit van de patisserie op punt te houden.
  • Geïnteresseerden kunnen ook inschrijven voor een workshop in de ochtend (vegan workshop restaurant-keuken) en/of vegan lunch apart. Deelnemers aan de voormiddag- en namiddagsessie genieten een korting van 50 euro.
  • Deelnemers brengen veiligheidsschoenen en koks- of labojas mee.
  • Maximum 12 deelnemers.

Dit is een nascholing in een reeks van verschillende iniatieven binnen het thema 'nieuwe trends en technologieën':

Voor alle sessies is een minimum aantal deelnemers vereist.

 

 

Strategie en methode:

Afhankelijk van de reeks: presentatie, vorming, workshop, bedrijfsbezoek.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met woensdag 22 februari 2023 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 110,00 Euro
Lesgever: De Pue Wim
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
Hotelschool en Slagerijschool Ter Groene Poorte (Inschrijven afgesloten)
Spoorwegstraat 14
8200 Brugge (Kaart)
  • Reeks 2: (Voorbij)
    • woensdag 1 maart 2023 van 13:30 tot 16:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.