Aanmelden




Laden…

Even geduld...

PBRMCSO0DLP220119-06 Nieuwe trends en technologieën in Voeding en Horeca - Bedrijfsbezoek AZ Zeno

Bij de invoering van de nieuwe leerplannen in Voeding en Horeca wordt er extra aandacht besteed aan nieuwe trends en technologieën. Via enkele sessies willen we (praktijk)leerkrachten inspireren om hiermee aan de slag te gaan in hun lespraktijk.

Doelstellingen:
  • Je maakt kennis met nieuwe trends en technologieën in Voeding en Horeca.
  • Je reflecteert hierover met collega's.
  • Je verwerkt de opgedane kennis en inzichten in je klaspraktijk.

 

Doelgroep:

(praktijk)leerkrachten in studierichtingen Voeding en Horeca (2de en 3de graad, kwalificatiefase en integratiefase, duaal leren en regulier onderwijs) en leerkrachten Maatschappij en Welzijn (3de graad)

Aanbieder: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
Inhoud:

Donderdagnamiddag 16/03/23: bedrijfsbezoek AZ Zeno Knokke

  • Catering manager Pieter De Smet presenteert ons de missie en visie van AZ Zeno op het vlak van gezonde voeding. Aansluitend is er een bezoek aan de keuken met mogelijkheid tot interactie.

 

Dit is een nascholing in een reeks van verschillende iniatieven binnen het thema 'nieuwe trends en technologieën':

Voor alle sessies is een minimum aantal deelnemers vereist.

 

 

Strategie en methode:

Afhankelijk van de reeks: presentatie, vorming, workshop, bedrijfsbezoek.

Sessies: 1 sessie(s)
Voorwaarde:
Voor dit initiatief kan je tot en met zondag 12 maart 2023 in- en uitschrijven.
Bijdrage: 30,00 Euro
Lesgever: De Pue Wim
Contact: Katholiek Onderwijs Vlaanderen
info nascholingsprojecten: +32 2 507 07 80 - nascholing@katholiekonderwijs.vlaanderen
Plaats en Data:
AZ Zeno (Inschrijven afgesloten)
Kalvekeetdijk 260
8300 Knokke-Heist (Kaart)
  • Reeks 3: (Voorbij)
    • donderdag 16 maart 2023 van 13:30 tot 16:30
Ben je zeker da je

Geef aub. de datum van uitdiensttreding mee.