Bij de invoering van de nieuwe leerplannen in Voeding en Horeca wordt er extra aandacht besteed aan nieuwe trends en technologieën. Via enkele sessies willen we (praktijk)leerkrachten inspireren om hiermee aan de slag te gaan in hun lespraktijk.
Doelgroep:
(praktijk)leerkrachten in studierichtingen Voeding en Horeca (2de en 3de graad, kwalificatiefase en integratiefase, duaal leren en regulier onderwijs) en leerkrachten Maatschappij en Welzijn (3de graad)
Inhoud:
Donderdagnamiddag 16/03/23: bedrijfsbezoek AZ Zeno Knokke
- Catering manager Pieter De Smet presenteert ons de missie en visie van AZ Zeno op het vlak van gezonde voeding. Aansluitend is er een bezoek aan de keuken met mogelijkheid tot interactie.
Dit is een nascholing in een reeks van verschillende iniatieven binnen het thema 'nieuwe trends en technologieën':
Voor alle sessies is een minimum aantal deelnemers vereist.
Strategie en methode:
Afhankelijk van de reeks: presentatie, vorming, workshop, bedrijfsbezoek.
Plaats en Data:
AZ Zeno
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
Kalvekeetdijk 260
8300
Knokke-Heist
(Kaart)
- Reeks
3:
(Voorbij)
- donderdag 16 maart 2023
van
13:30
tot
16:30