Bij de invoering van de nieuwe leerplannen in Voeding en Horeca wordt er extra aandacht besteed aan nieuwe trends en technologieën. Via enkele sessies willen we (praktijk)leerkrachten inspireren om hiermee aan de slag te gaan in hun lespraktijk.
Doelgroep:
(praktijk)leerkrachten in studierichtingen Voeding en Horeca (2de en 3de graad, kwalificatiefase en integratiefase, duaal leren en regulier onderwijs) en leerkrachten Maatschappij en Welzijn (3de graad)
Alle leerkrachten die lessen geven over voeding en bijvoorbeeld geïnteresseerd zijn in de combinatie van productontwikkeling en eiwitverrijking.
Inhoud:
Dinsdagnamiddag 25/04/23: Food Innovation Park Roeselare
- obv VIVESonderzoekers Michael Verlinden, An Callens, Annelien Desplenter en Lien Van den Broeck
- We bezoeken het nieuw wetenschaps- en ondernemerspark ‘Food Innovation Park’ waar zich het Foodlab van VIVES situeert. Dit centrum zal onderzoek, innovatie en ondernemerschap in de voedings- en gezondheidssector stimuleren.
- We starten met een uiteenzetting waarbij 3 thema’s geïntegreerd aan bod komen: Regeneratie van maaltijden, Smaaktesten, Eiwitverrijking voor specifieke doelgroepen.
- Daarna volgt een rondleiding in het nieuwe Foodlab.
Dit is een nascholing in een reeks van verschillende iniatieven binnen het thema 'nieuwe trends en technologieën':
Voor alle sessies is een minimum aantal deelnemers vereist.
Strategie en methode:
Afhankelijk van de reeks: presentatie, vorming, workshop, bedrijfsbezoek.
Plaats en Data:
Food Innovation Park
(Inschrijven afgesloten)
(Dichtstbijzijnde Lesplaats)
Oostnieuwkerksesteenweg 111
8800
Roeselare
(Kaart)
- Reeks
5:
(Voorbij)
- dinsdag 25 april 2023
van
13:30
tot
16:30